Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Peace & Love Sthlm

Saturday, May 16, 2009

Peace & Love Sthlm

Mikä täydellinen päivä! Ensin aamusella vähän shoppailua kaupungilla (ihania alusvaatteita, sporttirintsikat, urheilujuomaa... eli ei mitään blogissa esiteltävää..) sitten mahtavasti sujunut 25 km lenkki upeassa auringonpaisteessa (onneksi muistin aurinkorasvan!) ja nyt on edessä terassikierros Melodifestivaalenit dissaavassa seurassa.

Ei sinänsä, että olisin jotenkin vastaan Euroviisuja, mutta jotenkin tänä vuonna en ole päässyt fiilikseen. Suomen viisua on täällä mollattu huonoksi ja pliisuksi. Mm SvD kirjoittaa näin: Eurotechno ska i första hand göras av svarta män boende i Tyskland, i andra hand av E-Type. Inte av en finsk man i bakåtvänd keps (!! = Mintun lisäys! LOL!) och gällt skrikiga finska kvinnor. Tjatig.

Illan tavoitteena on tarkoitus päätyä Mediksen Debaseriin, jossa Peace & Love -festari marssittaa lavalle mm. Molotov Jiven.

Illan asun perustana H&M:n goodie bagistä löytynyt kiva muoviläpysköillä pimpattu tunika.

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

lisäksi Acnen rotsi ja Botkierin laukku ihan normaaliin tapaan.

Päivän soudtrack:

Labels:


Comments:
Ruotsin biisi se vasta nolo onkin. Omituinen treenattu blondi kimittää korkealta hämärissä new age-lavasteissa. OMG :D
 
Oi, oletpas kauniina tänään ! :)
 
Todella nättinä olet, tunika on ihana:)
 
Ihanaa iltaa! Ja kiitos kun esittelit Molotov Jiven... :)
 
vitsi oot ihan mielettömän säteilevänä, juoksu ja aurinko tekee hyvää :) euroviisut on kyllä niin traagista..
-elina
 
Vähän kiva toi tunika :)

Ruotsin euroviisu biisi on kyllä tosi huono :D
 
En ole kommentoinut vähään aikaan, mutta oli pakko tulla nyt toteamaan, että olet aivan pöyristyttävän hurmaava nykyään. Jotain sulle on tapahtunut, olet todella entistä säteilevämpi :) Juoksutreeni on myös tehnyt tehtävänsä. Asukin on kiva, saat henkkamaukan ketjuvaatteekin näyttämään luksukselta.

-Sade
 
Minun täytyy (jälleen kerran) hämmästellä muiden tapaan säteilyäsi. Kuten tuo viimeinen kommentoija tuossa totesi, niin jotakin kummaa on tapahtunut ja hehkut nykyään joka kuvassa auringon kanssa kilpaa. Olen vakaasti sitä mieltä, että se on selvä todiste siitä, että viimeaikaiset elämänmuutokset ovat loppupeleissä pelkästään hyvä juttu! :)
 
Heis! Götgatanilla on näemmä kaksi Monkia ihan eri puolella, osoitteessa 19 ja 78. Kumpikohan niistä on se isompiparempi? :o http://www.gotgatan.se/content.aspx?objekt=153 tuossa lukee suluissa SKRAPAN, mitähän se tarkoittaa?

Ihana asu ja oikein hehkut :).
 
vau! näytät ihan sairaan upealta :) toivottavasti minäkin näytän sun ikäsenä (ja tämä oli siis ihan kohteliaisuus!) noin hyvältä.
 
Anonymous: Juu, ei tipu paljon pointseja Ruotsillekaan! :)

Kerttu: Voi kiitos!!

Sofia D: Kiitos kaunis, tykästyin myös tunikaan!

LizaJane: Kiitos kiitos! Ole oikein kiva ilta... ;D

Elina: Juoksu ja aurinko tekevät hyvää sielulle ja ruumiille! :)

Sirpa: Kiitti! Joo, paljon siellä oli kyllä muutakin huonoa... :D

Sade: Voi kiitti kovasti! Ihana saada kuulla tuollaista! :)

Jenni: Huh, huh - ihanhan tässä punastuu... :DD

Anonymous: Skrapan on pieni ostoskeskus Götgatanilla ja siellä on pieni Monkin liike. Se toinen Monki on huomattavasti suurempi!

Aija: No voi kiitos!! :)
 
Ihanan hehkeä olet ja todella kiva asu myös!:)
 
Saat tunika-leggari-combon toimimaan kadehdittavan hyvin, erityismaininta vyön solminnasta! Todella hehkut, kaunis nainen. Tukkakin on tosi hieno myös tolleen sileenä!
 
Pitää taas kerran tulla kehumaan miten upealta näytät!! :)

Juoksujutuista lukisin mielelläni lisää, esim. varusteita, juomista, ruokavaliosta, käytätkö lisäravinteita, ym. Olen itsekin hurahtanut juoksuun ja mies treenaa maratonille, joten kaikki juoksuun liittyvä kiinnostaa! :) Esim. pitäisi ostaa uudet urheilurintsikat, mikähän merkki ois hyvä?
 
Anonymous: Kiitti kovasti! Tunika toimi tosiaan ihan kiitettävän hyvin... :)

Sugar Kane: Unohtuikin antaa Peetulle kredsit, että jaksoi suoristaa mun hiukset... :)

Kotikisu: Kiitti kovasti!! Olen aina välillä kirjoitellut juoksujuttuja, kun se on intohimoni muodin ohella... Niitä löytyy jonkunverran tuolta labeleistä. Jotkut vaan ovat antaneet kritiikkiä, etteivät ne oikein sovi tänne... Voisin kyllä tehdä pienen jutun perusasioista nyt, kun maratonkin alkaa olla jo lähellä. :)
 
Nuo suorat hiukset selvästi tekevät entistä raikkaamman näköiseksi. Ja nuorentavat! Voisi melkein luulla Karkin kuvaksi;)
 
Seeds: No ei kai nyt sentään!! :DD
 
tosi ihana asu!
 
Post a Comment<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?