Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Onko 3 kuukautta pitkä aika?

Wednesday, May 13, 2009

Onko 3 kuukautta pitkä aika?

Tänään on taas ollut pressipäivä. Ohjelmassa on ollut mm. Lindexin, Indiskan ja KappAhlin syysmallistojen tsekkaus. Illalla on yhden mielenkiintoisen näyttelyn avajaiset ja jo perinteeksi muodostunut muotiväen mingel-tilaisuus Café Operassa.

Näillä mennään...

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic


Päivän soundtrac: (yeah, I'm a rainbow too...)

Labels:


Comments:
Hei!

opiskelen sairanhoitajaksi täällä suomessa, ja haluaisin kovasti tulla muutamaksi kuukaudeksi opiskelemaan tätä samaa Ruotsiin. Koulussamme on vaihto-ohjelma, jonka kautta tämä on mahdollista. Olen kuitenkin lukenut ruotsia vain kahdeksan vuotta A kielenä, ja mietin, että riittääkö tämä? Vaihto kestää noin 3kk, ja jos tulisi ikävä suomenkieltä, onko tukholmassa mitään paikkaa minne mennä mistä varmasti löytää suomenkielisiä :D onko mitään erikoista esim. kulttuuri eroja tai ym. mitä tulisi ottaa huomioon miettiessäni tälläistä? Kiitoksia tosi paljon vastauksestasi! toivottavasti saan tarpeeksi rohkeutta muuttaa ruotsiin. mitenkäs muuten sinä osaat näin hyvin suomea??
 
Anonymous: Osaan näin hyvin suomea, koska asuin elämäni 30 ensimmäistä vuotta Tampereella! Kun muutimme tänne, en saanut ruotsin sanaa suustani, mutta pikkuhiljaa se siitä luonnistui. Täällä on niin paljon maahanmuuttajia ja turisteja, että kaikki ovat tottuneet kuuntelemaan vähän ei-niin-täydellistä ruotsiakin. Suomalaisia löytynee aina ainakin Finlandsinstitutetista ja suomalaiselta kirkolta.

Suosittelen lämpimästi rohkaisemaan mielesi ja tulemaan tänne! Ruotsi on mukava ja "ihmisystävällinen" paikka. Sitäpaitsi 3 kk ei kuullosta kovin pitkältä ajalta... :)
 
Hei Minttu!
Törkeän kiva asu! Yksinkertainen, mutta onnistunut ja ajankohtainen! Ronski kello toi mukavaa tasapainoa. itse olisin ehkä vaihtanut prätkätakin hiukan istuvampaan/jakkumaisempaan nahkatakkiin.

Onkohan tuo zaran paita uusikin ostos?

Ensimmäinen kerta hetkeen, kun raidat näyttävät freeseiltä omaan silmään. Todella onnistunut leikkaus, jonka ottaisin mielelläni omaankiin kaappiin :)
 
Post a Comment<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?