Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Matthew Williamson for H&M rantsumallisto

Monday, May 11, 2009

Matthew Williamson for H&M rantsumallisto

H&M:n yhteistyömallisto Matthew Williamsonin kanssa saa jatkoa. Oikeastaan jo päätin, että edelliset hankinnat saavat riittää, mutta pieni vilkaisu uutukaisten verkkosivulle aiheutti vakavaa kutinaa... Ostoslistalle hinkuavat:

Herkulliset bikinit

Biksujen malli vaikuttaa oikein lupaavalta, kuosi on vähintäänkin kesäisen makoisa ja bandeau-yläosa olisi ihan ehdoton. Melkein voisin kuvitella, että kurkistan, josko tuollaiset olisi mahdollista metsästää torstaina, kun vetimet saapuvat putiikkeihin.

Aprikoosin väriset shortsit
Just passeli pituus punteissa, suloisesti auringonhaalistama sävy ja nasta vetskariyksityiskohta. Tosin voipi olla, että värisävy ei ole päällä kovin pukeva ennenkuin sääret ovat saaneet aimo annoksen aurinkoa.

Läpikuultava huitulajuttu
Periaatteessa "viralliset" ranta-asut eivät oikein ole Mintun juttu, mutta hippikirjava liehuke iski jostain syystä ihan täysillä. Todennäköisesti ei tule päätymään ostoskoriin, mutta täytyy tunnustaa, että mieli kyllä tekisi. Miten kiva tuollainen olisikaan heittää bikinien päälle rantsupäivän päätteeksi...

Turkoosi hamonen

Vaikuttaisi olevan malliltaan tismalleen sama kuin aikaisempi hankintani. Hame istuu kuin valettu, joten houkutus hankkia samanlainen, mutta vähän kesäisempänä ja vähemmän juhlavana versiona on kyllä suuri.

Oletko tsekannut Matthew Williamson for H&M rantsumalliston? Aiotko tehdä hankintoja vai jätätkö väliin?

Labels:


Comments:
Ui tuo vihreä lintukuvioinen tunika näyttäisi kyllä ihan yli-ihanalta. Saako näitä suomestakin?
 
Toi hame on kyllä aivan ihana! Onko tyyris?
 
Minua houkuttavat juuri nuo kuvan bikinit ja ne hauskat, värikkäät aurinkolasit. :)
 
Ava: Mun käsittääkseni tää kesämallisto tulee lähes jokaiseen H&M-putiikkiin - eli sen ei ole tarkoituskaan olla ihan niin eksklusiivinen kuin edellisen erän.

Nooruska: En ehtinyt tsekata eurohintoja (euroissa nuo yhteistyömallistot on aina piirun edullisempia kuin kruunuissa...), mutta olisko se ollut 49,- tms - eli ei paha ollenkaan.

Jenni: No sun valoisaan tyyliin ne pirteäntyylikkäät lasit kyllä istuisivat ihan täydellisesti!
 
Post a Comment<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?