Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Matthew Williamson for H&M -bikinit

Thursday, May 14, 2009

Matthew Williamson for H&M -bikinit

Päivän ostos:

Ihanan kesäiset biksut H&M:n Matthew Williamson mallistosta! Käppäilin ihan rauhassa Drottningatanin henkkaan puoli yhden aikaan iltapäivällä. Kampetta tuntui olevan ihan reilusti jäljellä eikä mistään tappelemme-kamasta-kuin-puolimieliset -kaaoksesta ollut tietoakaan. Pikaisen sovituksen jälkeen totesin bikinit aivan täydellisiksi. Hetken ehdin jo testatakin niitä aurinkoisella parvekkeellani, mutta kirpeä tuuli pakotti kyllä aikas nopsaan takaisin sisälle. :D

Teitkö sinä hankintoja Matthew Williamson fo H&M -kesämallistosta?

Labels:


Comments:
jep. riikinkukko kietaisumekko lähti messiin. laskeutuu tosi nätisti. saattaa hyvin olla, että siitä tulee kesän yksi lempparimekko. voi kun suomen kesä olis pitempi.
 
Kyllä. Kämpin HM:ssä heti yhdeksältä. Saaliina samaiset biksut, riikinkukkokietaisumekko, keltainen silkkitunika, keltainen huivi/saronki(?)- ja illalla vielä mustanpinkki uikkari. Sain, mitä tavoittelin. Värikäs kesä tulossa siis ;-)
 
Hei, ajattelin sulta vaan kysästä kun siellä Ruotsissa asustelet :)
Siis olisin tulossa ensi viikolla Tukholmaan torstaiksi, onko siellä silloin vaateliikkeet avoinna vaikka on helatorstai?
 
ÄÄH murhaan ne jotka voi leveästi hymyillen todeta että saivat sen keltaisen silkkitunikan!! :( Olin eilen päivystämässä h&m:n sivuilla kahentoista jälkeen yöllä, menin sitte nukkuu ku ei tulleet myyntiin heti päivän vaihduttua torstaiksi. :D aamulla kävin seittemän aikaan kattoos, ei mitään. Ja iltapäivällä kun tulin koulusta... SOOOOLD OOOUT. Nyt harmittaa :C Ilmeisesti tosi pieniä eriä ainaki siel netissä ollut >.<
 
Munkin piti ostaa mustanpinkit bikinit, mutta oon jotenkin arka kuvioiden suhteen, joten sinne jäivät. Mun kaikki muutkin vaatteet on mustia, joten niin on myös bikinit! :)
 
Kamikaze: Näillä leveysasteilla ei tosiaan kesävetimille ole mitään ylenpalttista käyttösesonkia - valitettavasti...

Satu: Mun teki mieleni kanssa niitä mustapinkkejä bikineitä ja ehkä menen vielä metsästämään turkoosia hametta. Yritin vain olla kovin järkevä taas kerran! ;D

Anonymous: Kyllä keskustan kaupat ovat auki sunnuntain aukioloaikojen mukaan myös helatorstaina. Pienemmät putiikit ja esim. putiikit söderissä voivat sen sijaan olla kiinni.

Anonymous: No voi ei!! Kannattaa tsekkailla palautustankoja pitkin viikkoa. Itse olen onnistunut bongaaman sitä kautta aina kaiken, mitä olen metsästänyt!

Aurora: Ostin kanssa juuri ennen Italian reissua mustat bikinit, mutta jotenkin tuntui, että toiset voisi olla oikein kesäisen värikkäät... :)
 
Oli niiiin lähellä, etten ostanut niitä räikeän värikkäitä aurinkolaseja ja niihin sopivaa isoa huivia, mutta mutta... loppujen lopuksi kassiin jäikin vaan perus H&M rompetta.
 
Post a Comment<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?