Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Lindex syys 09

Tuesday, May 19, 2009

Lindex syys 09

Myös Lindex esitteli viime viikolla tulevan syksyn mallistojaan. Paljon mukavaa perus-Lindexiä on tulossa, joten kanta-asiakkaiden ei todellakaan tarvitse pettyä.

Monille Lindex on nimenomaan laadukkaiden hinta-laatu -suhteeltaan erinomaisten alusasujen hankintapaikka. Järkevien ja käytännöllisten arkirintsikoitten rinnalle on tulossa suorastaan hämmästyttävän kivoja puuterisen pastelliseen lingerie-trendiin iskeviä suloisuuksia.

Häivähdys vaaleanpunaista, nougatia, pehmeää aprikoosia ja vintagehenkeä - Lindex haluaa todella pysyä alusvaatemuodin kärjessä!
Kauniit leikkaukset ja sensuellit yksityiskohdat houkuttavat.
Pienet jutut, kuten leveät kaksiväriset olkaimet, tikkauksin koristetut kupit ja kaunis balconnette-muoto, ratkaisevat. Ilman, että käyttökelpoisuudesta tarvitsee tinkiä piiruakaan.
Ihan kaikki näytillä ollut ei toki ole täydellisesti järkevää tai samalla tavalla "kayttökelpoista". Mintun makuun pitsihörhelöpikkarit ovat vähän turhan rönsyt, mutta jotenkin voisin kuvitella nuo fiftarihenkisen kellohameen alle...

Alusvaatteet veivät melkein koko huomioni Lindexin pressi-esittelyssä, mutta olihan siellä muutakin kivaa.
Tyylikäs ja aikuinen tulkinta prätkärotsista.
Syvän turkoosi samettimekko ihanaa valuvan oloista rikottua viskoosisamettia. Malliltaan mekko ei ehkä ole juuri sopivin omalle vartaloleni, mutta materiaali ja väri ovat kyllä ihan täydelliset!

Labels: ,


Comments: Post a Comment<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?