Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Indiska syys 09

Friday, May 15, 2009

Indiska syys 09

Indiskan ensi syksyn mallisto lupaa paljon taattua tyyliä Indiska-faneille. Pehmoisia neuleita, perustrikoita ja hipahtavia rentoja asuja, brodeerattuja mekkoja sekä tietysti paljon paljon etnohenkisiä asusteita.

Koruosastolla on paljonkin kivoja uutuuksia. Korvakoruboomi ei ole oikein päässyt Mintulla vauhtiin, yrityksistä huolimatta, mutta parit isot rinkulat houkuttavat kyllä.

Varsinkin vasemmalla puolella olevat hiukan punotuilta näyttävät killuttimet pitää tarkistaa heti, kun tulevat putiikkeihin. Korviksissa on juuri sopivasti särmää ja massiivisuutta ilman ylenpalttista kruusailua. Tosin ne ovat kyllä aika painavat...
Leveä rannepanta olisi looginen jatkumo viime syksyn suosikille, ketjuista ja remeleistä rakennetulle ranneröykkiölle. Ihan satavarma en ole kuitenkaan värillisten kivien sopivuudesta tyyliini. Pelkästään metallinen panta olisi ehkä enemmän mua...

Kotikutoinen virkkuu-tyyli näkyy erittäin vahvana Indiskan syysmallistossa.
Hilpeän raidalliset sukat, tumput ja baskeri valmistuu näppärältä virkkaajalta varmasti itseltäänkin. Suora putkilomainen rannelämmitin vaikuttaa sen verran helpolta, että alottelijakin onnistuu.
Hellyyttävää kotikutoisuutta on myös virkatussa hamosessa. Ei tosin Mintun tyyliä, mutta voisin kuvitella, miten herkulliselta reikäisen läpikuultava pikkuhame näyttäisi vähän hippiromanttiseen kokonaisuuteen asustettuna!
Herkkä hiukan kullakimalteinen pitsineuletunika sen sijaan saattaisi hyvinkin löytää paikkansa garderobistani. Materiaali ainakin tuntui käteen ihanan pehmoiselta ja sopivan simppelisti yhdisteltynä vaikutelma olisi varmasti ihan tyylikäs.
Raikkaita indiskamaisia puuvillahameita ja -mekkoja on myös tulossa joka lähtöön. Kivat yksityiskohdat, nauhat, laskokset jne. antavat tyttömäistä fiilistä.

Kenkäosasto tarjosi kuitenkin positiivisimmat yllätykset. Indiska on selvästi panostanut kenkämallistoonsa ja tulokset näyttävät oikein lupaavalta!
Inspiraatiota on selkeästi haettu Pradalta ja MiuMiulta...
Huikeat platform-pumpsit ovat vähän yllättävän särmät ollakseen Indiskalta. Sama avokasmalli on tulossa myös lohenpunaisena.
Aivan sikasuloiset pörröbuutsit! En tiedä tulisiko moisia ikinä käytettyä, mutta voisin ottaa yhden kumpaankin kainaloon, kun käperryn sohvalle jännäämään Project Runwaytä...

Labels: ,


Comments:
Vautsivau. Nyt odotan kyllä iha into piukassa noita syksyjuttuja :D
 
Vitsi mie haluan tuollaiset pörrökengät! Olisivat niiiiin ihanat talvikenkuleina ettei mitään rajaa. Ne voisi yhdistää tuollaiseen söpöön virkattuun hameeseen...
 
Maya: Kaikkea kivaa tuntuisi olevan tulossa - ja huomattavasti paljon enemmän värejä kuin normaalisti syksyisin!

Ava: No juuri niin pörrökengät ja virkattu pikkumekko olisivatkin ihan suloisimmillaan!! :)
 
Ei kyllä tosiaan noi platform-pumpsit istu ihan siihen mielikuvaan, mikä mulla Indiskasta on! Makeet kengät! Noi on käytävä katsastamassa, jos niitä Suomessakin kauppoihin tulee.
 
Post a Comment<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?