Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Fräulein von Hast

Thursday, May 21, 2009

Fräulein von Hast

Hiukan mennyttä aikaa henkiviä naisellisia vetimiä - with a twist - valmistava Fräulein von Hast avasi eilen ensimmäisen oman putiikkinsa. Mustat isot silkkirusetit, korkeavyötäröiset käsittelemättömästä tummasta denimistä valmistetut shortsit ja housut sekä poimutetut hihat, satiinin himmeä kiilto ja nörttiviboja säteilevät liivihameet oli aseteltu sievästi tangoille pikkuruisessa putiikissa.
Avajaisiltana sai 20 % alennusta, joten tein kaikkeni, että olisin löytänyt jotain kivaa päällepantavaa Heering Accessorize -kisan finaaliin. Huikean turkoosi paksusta pikkuisen jäykästä satiinista valmistettu ihastutti suorastaan ärsyttävällä barbimaisuudellaan.
Kunnon korkojen kanssa hame olisi ollut just sopivan pituinen.
Lopulta tulin kuitenkin siihen lopputulokseen, että vaikka sovituskopissa hame näytti tosi herkulliselta ja idea huimista helmoista tuntui veikeältä, en olisi kuitenkaan viihtynyt niin totaalisesti itselleni vieraassa mallissa ja värissä. Singaporen reissu tuntuu sen verran jännittävältä muutenkin, että en halua stressata asuvalintojeni kanssa.

Samasta turkoosista satiinista löytyi hauskan mallinen röyhelökauluksinen pusakka.
Tavallisilla painonapeilla kiinnitettävä pusakka on muuten ihan simppeli, mutta kaulus on poimuteltu ihanan prinsessamaiseksi. Mustat resorit antavat sopivasti särmää, joten kokonaisuus ei ole yhtään imelä vaan oikeastaan aikas rok.
(lähiesittelyssä myös ääricoolisti rispaantunut kynsilakka, Essien sävy Rock Star Skinny my favorite!!)
Pusakkakin jäi vielä hankkimatta. Jotenkin en ollut fiiliksessä hankkia uutta kevättakkia - juhla-asuille kun on tässä lähiaikoina huomattavasti enemmän käyttöä.
Pikkuisen syrjässä perinteisiltä shoppailureiteiltä Kungsholmenilla osoitteessa Pipersgatan 3 sijaitseva söpö putiikki on hyvinkin pistäytymisen arvoinen - etenkin, jos FvH:n siveännaisellinen tyyli tuntuu omalta!

Labels: ,


Comments:
Siis toi turkoosi takki on niin mun näkönen, että kuulen sen tuskanhuokailut tänne asti. Jokohan sitä kesällä pääsis Tukholmaan asti...
 
Minullakin iskee joskus himo pukeutua tähtien tyyliin ja vetää erikoisia värejä ja esiintymislavoille sopivia vaatteita päälle, ne tuntuvat niin piristäviltä. Mutta sitten iskee ankea arki ja eikä oikeastaan löydy tilaa ylipukeutumiselle arjessa, ja kun ei noita iltajuhliakaan ole juuri yhtään.

Olis niin kiva joskus olla burleski tai jotain muuta spuukia ihan vaan huvin vuoksi, mutta kun ei sitten löydy ao näyttämövaatteille oikein muuta käyttöä kuin yksittäinen huvitushetki, niin olen sitten jättänyt väliin.
usein ajattelen, että kuinka nopeasti ihmisiltä menee ohi jokin
pukeutumisvillitys. Minun nuoruudessani oli teddyjä, bay city rollerseja ja vaikka mitä tyylisuuntia, jotka syttyivät ja sammuivat.
Barbihame on hauska ja väri ihana, mutta teit oikean ratkaisun kun mietit uudestaan singaporen ja hameen yhteensopivuutta.

Singaporessa vaatii kosteusprosentti ja lämpötila hieman toisia materiaaleja.

Varo sitä rafflesin baarin paukkua, se on niin tujua että yhdestäkin voi mennä jalat alta :D

hieno paikkaa ja varmasti tulee hauska reissu.

UU
 
Ihana tuo sininen/turkoosi huppari! :)
 
Shandi: Turkoosi satiinijakku sopisi sulle tosiaan aivan täydellisesti!! Tänne vaan shoppailemaan!! :)

UU: Välillä tosiaan iskee huima tarve vetää vähän överiksi. Silloin, kun vielä asuttiin Suomessa pidettiin naapureitten kanssa juhlia, joihin oli hauska pukeutua vähän vähemmän tyypillisesti. Nykyisin tuollaisia tilaisuuksia on huomattavasti vähemmän - pukeutumista vaativissakin tilanteissa kun pitäisi aina olla "edustava". Ja tosiaan ei viitsisi laittaa pientä omaisuutta asuun, jota ei sitten käytä kuin korkeintaan sen yhden ainoan kerran...

Täytyypi muistaa ottaa varovaisesti Rafflesissa! :DD
 
Katsku: Pusakan malli on tosiaan mielettömän hieno! :)
 
Post a Comment<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?