Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Bemz <3 Marimekko

Tuesday, May 12, 2009

Bemz <3 Marimekko

Tulikin tuossa jo hieman vihjattua Bemzin yhteistyöstä Marimekon kanssa. Edellisen postauksen kuvassa Ikea-klassikko Klippan on verhoiltu Marimekko-klassikkoon Unikkoon. Monilla suomalaisilla Unikko tulee jo korvista - eikä mikään ihme, aika hyvin ryöstöviljely näkyy täällä Ruotsissakin. Sen sijaan suurilla Amerikan ja Australian markkinoilla kuulemma juuri tällainen skandinaavinen muotoilu, joka ei ole ihan niin superpelkistettyä, menee himaan ihan täysillä.
Bemzin valikoimista löytyy kuitenkin monta muutakin Marimekko-kuosia kuin Unikko. (Btw. Unikkoa saa punaisena ja mustana - ketä sattuu kiinnostamaan...). Esimerkiksi Tomelila-nojatuoli näyttää aivan totaalisen toiselta verhottuna puna-pinkkiin Fandangoon.
Hintatasoltaan Marimekko-päälliset kuullostivat mielestäni vähintäänkin siedettäviltä. Kankaat ovat kaikki paksua ja erittäin hyvin kulutusta kestävää laatua - eli siis Marimekon normaalia sisustuskangasta. Ihan tarkkoja hintoja ei vielä ollut tiedossa, mutta arviolta saman kangasmäärän ostaminen itse Marimekon kaupasta kuin mitä tietyn huonekalun verhoiluun tarvitaan, tulisi kalliimmaksi kuin valmiin Marimekko-päällisen tilaaminen Bemzistä!
Aikas modernilta näyttää Joonakseen verhottu Klippan!
Pikkuiset Ikea-nojatuolit näyttävät jotenkin rehvakkailta Marimekko-verhoiluineen!
Ilmeisesti Ikea suhtautuu hyvin positiivisesti Bemzin busineksiin. Ja toisaalta mikä ettei - lisäähän tuollainen palvelu vain heidän tuotteittensa monikäyttöisyyttä. Vaikka toisaalta Ikean kaupankäyntiä saattaa häiritä se, että Bemz pidentää huonekalujen käyttöikää, sillä yleensä ensimmäisenä kulahtaa verhoilu ja nyt voi uusimalla pelkän päällisen välttää uuden sohvan hankinnan...
Ilmeisesti Marimekko-yhteistyön kunniaksi koko pressitilaisuus oli sisustettu väljästi perineiseen Suomi-design -teemaan.

Bemzin Marimekko-päälliset on tilattavissa heidän verkkokaupassaan 27. toukokuuta alkaen.

Eikä tämä ollut maksettu tai edes muodollisesti sponsoroitu mainos. Jotenkin sitä täällä "kaukomailla" (haha) aina tuntee hurjia isänmaallisuus-väristyksiä, kun muut hehkuttavat jotain, mikä tulee omasta kotimaasta ja johon on kasvanut itse kiinni... :)

Labels:


Comments:
Oo, oma kulahtanut Tomelillani alkoi juuri näyttäytyä uudessa valossa...
 
Kirsikka: Verhoilu tekee tosiaan ison muutoksen! :)
 
Tilasin Bemziltä muutama kuukausi sitten uuden päällisen vanhaan "Nikkala"-sohvaani, ja palvelu toimi loistavasti! N. satasella sain kotiovelle kannetettuna sohvaani täydellisesti sopivan, hyvästä matetiaalista valmistetun uuden "verhoilun". Suosittelen lämpimästi!
 
Post a Comment<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?