Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Uutta Bronxilta!

Tuesday, April 21, 2009

Uutta Bronxilta!

Tässä lupailemiani kuvia Bronxin syksyn mallistosta!

Täytyy sanoa, että Bronxin kengät on mielestäni kertakaikkiaan ihania! Pikkuisen särmikkäämpiä kuin saman hintaluokan Vagabond... Aavistuksen haasteellisempia tietty myös, mutta niin herkullisia, että olisin voinut kantaa kotiin useammankin parin syksyn uutuuksia. Onneksi pressitoimistossa oli vain puolikkaita pareja, niin säästyttiin vahingoilta. Ha ha!
Violetti kenkämania jatkuu... Mokkaiset platformpiikkarit siirtyivät heti toivelistalle.
Nudet mokka-avokkaat olisivat tervetulleet jo kevät-garderobiin. Tsekkaa, mikä roku solkihommeli nilkassa.
Melkein kaikissa Bronxin piikkareissa oli samanlainen metalliyksityiskohta korossa. Toimii mulle ihan täysillä! Kenkien kärjen muoto on kapenemaan päin. Onneksi huippupitkiä sirkuspelle-spittareita ei vielä näy kuin joidenkin ruotsalaismuotibloggarien jutuissa.
Matalampaakin löytyy... Vanha Hanoi Rocks -diggari alkoi melkein nyyhkiä nostalgianpuuskassa Bronxin mustat solkinilkkurit nähdessään. Ihan just melkein tuollaiset mulla oli joskus!! ;DD
Nykyiseen rokkänroll bitch -tyyliin sopisi paremmin mustat napakat pyörein niitein pimpatut bootsit.
Mustat mokkaiset kaunottaret kiinnitetään kuutioefektisellä kultanepparilla. Uskotteko, jos sanon, että polvista heikotti ihan oikeasti, kun pidin piikkareita käsissäni?? (no oikei, oli mulla vähän jo nälkäkin...)

Vielä sokerina pohjalla vähän väriä:
Nina Jarebrinkin mallistosta löytyi hurmaavat värikkäät sandaalit. Aika yllättävä veto syysmallistoon, mutta namut silti!

Labels: ,


Comments:
Noi saappaat!! Mullenythetinoppeemmin! <3
Ja kyllä muutamat muutkin noista kelpuuttaisin mielihyvin. Huomattavasti kivempiä kuin tämänkeväiset "heppakengät" esimerkiksi.
 
minä ainakin tykkään bronxista reilusti enemmän kuin vagabondista :) enkä vähiten sen takia että bronxin korot on tarpeeksi korkeita. nuo vaaleat mokkaiset toimisivat jo tänä kesänä täydellisesti!
 
Kirjoitin tänään blogiini eräistä kuolausta aiheuttavista Bronxin kengistä ja linkkasin tän sun postauksen siihen messiin. :)
 
Oijoi, ihanaa saada näin Bronx friikkinä esimakua syksyn mallistosta, voi nuo nudet sekä mustat nilkkurit..tänne kiitos :)! Ja nuo saappaat..upeita :) Ja joo, Bronx kyllä pieksee Vagabondin, Bronxin kengissä on enemmän upeampia yksityiskohtia :)
 
Micci: Saappaat on tosiaan aivan teikäläisen tyyliin sopivat! :)

Ruu: Vagabondit on mun makuun kanssa vähän liian "järkeviä" ja "käytännöllisiä". Vaikka välillä on toki kiva pystyä kävelemään... ;D

Pinja: Ihanat ovat ne sinunkin löytösi!!

Salka: Haluisin ainakin nuo mustat perusnilkkurit, nudet ja sit ne niittisaappaat ja viimeiset mustat ihanuudet... Ja kaikki muutkin tietty! ;DD
 
Moi! Toivottavasti ei haittaa nää Tukholma kyselyt, mutta siitä Barkarbyn outletista vielä sen verran että kuinka helposti sinne pääsee? Kuinka paljon aikaa kannattaa varata matkustamiseen? :)
 
Anonymous: Matkaan kannattaa varata noin 45 min. Ensin T-Centralenista paikallisjuna (=pendeltåg) kohti Barkabytä, jääkää pois Jakobsberg-nimisellä asemalla ja siellä hyppäätte bussiin, joka menee melkein outlet-alueen ovelle. :)
 
Noi vaaleat mokkaset korot on aivan täydelliset!
 
Nyt ei kyllä yksikään kenkä noista aiheuttanut minkäänlaista innostusta täällä päässä. Itse olen edelleen enemmän Vagabond-tyttö. ;)
 
Sara: Eikö vaan!! :)

Kilvia: No kyllähän Vagabondit on selvästi järkevämpiä ja sopivampia kävelyyn... Itsellänikin on muutama pari Vagabondeja ja tykkään kyllä niistäkin kovasti! :)
 
Post a Comment<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?