Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Teroittakaa kyynärpäänne!

Sunday, April 19, 2009

Teroittakaa kyynärpäänne!

Matthew Williamson for H&M -malliston ensimmäiset vetimet on ilmestynyt verkkosivuille ihailtavaksi. Myyntiin kamppeet tulevat ensi torstaina 23.4.

Tiedä sitten onko syynä tämänpäiväinen yltiökesäinen fiilikseni vai mikä, mutta jotenkin rentoon lomatunnelmaan sopivat asut kolahtivat enemmän kuin ensimmäisillä katselukerroilla.
Silkkinen jumsuit irtoaisi parilla sadalla eurolla. Voisin hyvin kuvitella itseni istuskelemaan kauniisti hohtelevassa haalarissa katukahvilaan asun sävyyn sopivasti lattea litkimään...
Pinkki silkkisekoitemekko aiheuttaa vakavia gravingseja! Tämän vuoksi olen valmis katkomaan pari kynttä ryysiksessä. Leveä niittivyö näyttää ihan mielettömän hyvältä sekin, mutta voipi olla, että Mintun kurveille se olisi vähän too much.
Aluksi oikeastaan inhosin tunikamaisen paljettimekon värimaailmaa, mutta niin se mieli muuttuu. Aivan varmasti sovitan ainakin, jos satun saamaan käsiini... Kultaiset sandaalit kelpaisivat kyllä myös, mutta ne eivät taida kuulua tähän H&M-mallistoon.
Nilkkapituinen röyhelöinen silkkimekko on yksi malliston kalleimpia vaatteita - lähes 300 euroa. Tässäkin kuosi on mielestäni vähän rumankaunis, mutta selästä avoin leikkaus ja lanteita koristavat paljettikaarrokkeet tekevät mekosta kyllä aivan mielettömän hienon. Eikä nahkarotsikaan ole paha.
Sähkönsininen silkkisekoitetta oleva jakkupuku on aikas räyhkeä kokonaisuus. Kelppuuttaisin mieluusti sekä housut että jakun garderobiini, mutta tuskin käyttäisin niitä yhdessä. Minttumaisesti yhdistäisin housut vähän simppelimpään teepaitaan ja vaikka mustaan neuletakkiin. Toisaalta jakku voisi mielestäni paremmin yhdistettynä vaikkapa farkkuihin tai vähän vähemmän huomiota herättävään hameeseen.

Matthew Williamson -mallisto vaikuttaa sen verran kaupalliselta, että on parasta varautua kunnon ryysikseen.

Aiotko sinä roikkua oven kahvassa/netissä torstaina, kun mallisto tulee myyntiin? (minä aion!!)

Labels: ,


Comments:
Toi vyö olis kyllä aivan ihana.. Mutta enpä usko, että silti kyttäämään lähden! :)
 
aion, harmi kun ei mahdollisuuksia lähteä jonottamaan, netissä yritän klikata itselleni sen riikinkukkolaukun :) hurjan pakkomielteen olen jo ehtinyt kehittämään...
 
Micci: Sulle tuo leveä vyö varmaan sopisikin tosi hienosti. Siellä näyttäisi olevan kapeampi pinkki niittivyö myös. Saattaa olla, että koitan metsästää sitä.

Ruu: Ainiin - unohdin ihan sen laukun! Sellainen olisi kyllä tosi hieno saada kanssa!
 
Post a Comment<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?