Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Oh, what a day! :)

Friday, April 03, 2009

Oh, what a day! :)

Täällä oli tänään päivällä melkein 20 astetta lämmintä!! Perjantai ja kaikkee! Pyörin koko päivän cityssä ja tuntui kuin koko kaupunki olisi riehaantunut aivan täysin. Tarttuvaa iloisuutta ja kuplivaa kevätfiilistä!

Kaiken muun mukavan lisäksi shoppailin muutamia perusjuttuja täyttämään garderobin ammottavia aukkoja.

Mustat farkut, Cheap Monday
Oikeastaan ostoslistalla on ollut jo vuosikausia hyvät puuvillasatiiniset farkkumalliset housut. Aikaisemmin Cheap Mondaylla oli just tismalleen sellaiset, mutta nykyisen malliston satiinihousut sisältävät liiaksi erilaisia kemiallisesti aikaansaatuja kuituja. Vaikka ekologinen omatuntoni moisen sallisikin (= epäekologinen puuvilla on suurempi uhka ympäristölle kuin keinokuidut), oli polyester-satiinin kiilto liikaa minimalistiselle sielulleni. Siispä pukeutumispalapelin potentiaaliseksi peruspalaseksi tuli hankittua mustat Cheap Monday -peruspillit.

Stay Up x 2, Dim
Italiassa on toivottavasti niin kuuma, että sukkikset eivät tule kysymykseen... Puolikattavan tutkimukseni jälkeen olen sitä mieltä, että Dimin stay upit on hinta/laatusuhteeltaan ihan voittamattomat. Yhden parin hinta on noin 15 € (Wolford noin 40 €) ja etenkin pikkuisen kuviolliset kestävät todella hyvin. Nyt ostoskoriin kolahti mustat verkkosukat, joiden verkko on aika paljon normaalia pikkuruutuisempaa - eli antaa mielestäni selvästi sofistikoituneemman vaikutelman. Toiset sukat on ihan perus nudet, mutta tuo tokavaalein sävy on mielestäni paljon luonnollisempi kuin Wolfordin vastaava.

Ihanat biksut, Panos Emporio
Oli ihan ihan pakko saada uudet bikinit Italian reissulle. Edelliset kunnolliset biksut olen hankkinut (Italiasta... :D) vuonna 2003. Välissä on toki tullut hankittua muutamatkin epämääräiset H&M ja Gina Tricot -viritykset, mutta nyt tuntui, että on tosiaan korkea aika hankkia oikeat bikinit. Etukäteen olin ajatellut, että hankin jotkut punaisen sävyiset, koska se sopii ihoni perussävyyn ja erityisesti olin päättänyt hankkia jotkut kunnon "aikuiset" bikinit...

Sovitin varmasti liioittelematta ziljoonaa eri bikiniä, mutta lopulta oli pakko tunnustaa - Panos Emporion (merkistä saa sentään vähän aikuis-pisteitä, eiks niin??) asfaltinharmaata ja mustaa yhdistelevät nirunarubikinit olivat ainoat, jotka alkoivat tanssituttamaan sovituskopissa.
Piti hankkia jotkut kunnolliset ja hyvin päällä pysyvät uikkeet, mutta miten kukaan harakkataipumuksinen voisi vastustaa sööttejä nirunaruja, joiden päässä killuu strasseja? En ainakaan minä. :) Täytyy pakata mukaan kokouikkari, jos pitää ryhtyä reissussa oikein johonkin vesiurheilutyyppiseen. Vaikka yllättävän tukevalta nuo Panos Emporion nirunarut tuntuivat päällä verrattuna aikaisempiin kokemuksiini.

Biksujen, farkkujen ja sukkien lisäksi tuli tuhlattua pienen lottovoiton verran näihin juttuihin. Tarkempi esittely vain livenä, mutta sen verran voin kertoa, että kaikki hankinnat ovat 100 % silkkiä ja värit kerma, nougat, midnight blue ja musta hallitsevat. Calvin Klein -kuvassa vasemmalla oleva mintunvihreää settiä sovitin Åhlénsilla. Se oli päällä tosi kaunis ja varmaan pitää käydä hakemassa vielä kotiin.

Benettonilta piti vielä hankkia valkoisin helminapein kiinnitettävä musta perusneuletakki - mutta se oli (suureksi hämmästyksekseni) loppunut kaikissa muissa väreissä paitsi liilana. Hetken hiukan harmitti, mutta sitten onneksi tajusin, että Italiasta ehkä saattaa löytyä sellainen ja ehkä jopa ihan säädyllisellä hinnalla. Tietääkö muuten joku, onko Benetton kotimaassaan Italiassa edullisempaa?

Onnistuneen päivän kruunasi postilaatikosta löytynyt uunituore Elle!
Huomenna on ohjelmassa Mediapäivät Helsingissä (oletko tulossa???), mutta ehkä taidan ensin tunnelmoida hetken uuden Ellen kanssa ja alan vasta sitten stressata, mitä laittaisin päälleni... Uudet farkut ehkä?

Ainiinjoo.. Kävin myös fiksaamassa hiukset tänään, kun on oikein suuresiintyminen hienossa seurassa tiedossa huomenna.
Halusin hiuksiin kevään kunniaksi muutaman vaalean raidan ja olen kyllä erittäin tyytyväinen. Lopputulos on luonnollinen auringonhaalistaman oloinen eikä mitenkään barbie-blondi.

Labels:


Comments:
Olispa täälläkin nooooiiinnn lämmin : ), no onneksi täälläkin oli tänään 10 astetta, kesä tulee!

Noi hiukset on aivan täydellisen väriset. Hyvää viikonloppua : )
 
Upeat tuli kyllä hiuksista!
 
Oon tulossa Mediapäiville. :) Ohjelmassa näyttää olevan paljon kaikkea mielenkiintoista.
 
Olen vähän kateellinen siellä vallitsevista lämpötiloista.. :D

Bikinit ovat ihanat ja hiuslook on tosi kivan ja raikkaan näköinen.
 
Kyllä Benettonia ja Sisleytä kannattaa hamstrata Italiasta, on se siellä hieman edullisempaa :)
 
vau ihanat hiukset :) ja cheap mondayn perusfarkut on kyllä parhaita!(=
 
Heh... vaikea kyllä kuvitella blogissa esiteltyjen monien asukuvien perusteella että sinun vaatekaapissa voisi oikeasti olla kovinkaan kriittisiä aukkoja:)

Mutta kivan näköisiä ostoksia kyllä. Järkeviä, tyylikkäitä ja juuri niitä joita itsekin pitäisi hankkia.
 
Osaatko sanoa millaiset koot noissa Cheap mondayn farkuissa on? Ostitko saman koon, mitä käytät muissa farkuissa? Ihanan väriset hiukset muuten! :)
 
Jenna: Hyvää viikonloppua sullekin! Kyllä ne lämpimät ilmat sinnekin vielä ehtivät! :)

Lovely: Voi kiitti! On ne aika luonnollisen näköiset, vaikka pelkäsin kyllä vähän sellaista blondaus-efektiä... :D

Riikka: Kivaa! Tule moikkaamaan sitten!! :)

Ellie: Tänään oli kyllä ihan luksusihana keli! Kiva jos tykkäät "uutuuksistani"!

Dolce: Hyvä tietää! Siltä musta vähän alkoi tuntuakin...

Inka: Kiitti! Joo.. kyllä Cheap MOndayn pillit on ihan parhaat siinä kategoriassa!

Seeds: No ei ehkä niin katastrofaalisen kriittisiä, mutta tosiaan Italian reissua varten tarvitsin bikinit. Tuoreimmatkin ale-laarista kalastetut bikinit olivat pari vuotta vanhat ja mustia kapeita housuja/farkkuja olen tarvinnut jo kauan... (seli seli ;D)

Peppi: Kyllä Cheap Mondaylla on aika normaalit koot. Tosin tuo peruspilli on aika suora malliltaan ja puntit ovat suhteellisen kapeat. Eli naisellisen kurvikas tyyppi joutuu ehkä ottamaan kokoa isomman, mutta sitten vyötärö saattaa höröttää. Toisaalta, jos jalat ovat hyvin hoikat, voi yhtä kokoa normaalia pienempi olla hyvä, koska kun vyötärö housuissa on suorahko, niin siitä saattaa mennä pienempikin. :)
 
Tukka näyttää kyll yyberkivalta! :>
 
Olivatko farkut kalliit? Olen ensi viikonloppuna tulossa shoppailemaan Tukholmaan ja tarkoituksena olisi katsastaa Weekdayn farkkuvalikoima. Vinkkejä mistä muualta löytyisi suht edullisesti farkkuja?
 
Slimmi: No voi kiitti! Oppisipa vielä itse föönaamaan sen tuollaiseksi... ;D

EmiliaK: Cheap Mondayt maksavat 400 kruunua eli noin 40 euroa - eli ovat halpoja! Monkilla on myös jotain farkkuja ja samoin BikBok kannattaa tsekata. Tosin BikBokissa on halpoja vain niiden omat merkit muut ovat sitten ihan normihinnoissa.

Oikein mukavaa Tukholman reissua!!
 
Post a Comment



<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?