Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Matkakosmetiikkaa pienessä koossa

Thursday, April 09, 2009

Matkakosmetiikkaa pienessä koossa


Reppumatkailijan on syytä pihistää tilaa aina kun vaan mahdollista. Mintun reissupakkauksista löytyy Dermalogican puhdistusaine ja peruspäivävoide kohtuukokoisina matkapakkauksina. Molemmat olen testannut ja todennut aivan ernomaiseksi. Sellaisia tuotteita, joita en ole ikinä kokeillut, en matkoille uskaltaisi ottaa, vaikka kuinka olisi saanut kätevän kokoisen ilmaisen näytteen jostain.

Yövoiteena saa luvan toimia Cliniquen Repairwear - ei ehkä paras Cliniquen yövoiteista, mutta ihan ookoo kuitenkin. Kaikenlaisena yleisvoiteena, kuivien läiskien pehmitykseen, auringon herkistämän ihon rauhoittamiseen jne, on Lisen Organicsin mehiläisvahavoide oikein passeli.

Labels:


Comments:
Minä käytän lyhyillä matkoilla niitä lehtien välissä olevia näytteitä, ja niitä tulee myös kampaajalta ja sitten paikan päällä pelastaa hotellin minikoot kylppärissä.Kestovärjäys ripsissä tukee matkustelua kummasti.

Jaksatko oikeasti pakkeloida noin paljon - minusta näytät luonnonkauniilta joka ei ylimääräistä tartte. Jopa hiukset on pese ja pidä-näköset.

Vaikken itse mitään teekään lomalla kauneuden eteen, en silti ole apinoiden planeetalta. Kun vaan peitän mustat silmänaluset, näytän ihan freesiltä.

Kun olin duunissa tukholmassa, ihmettelin aina miksi ruotsalaisilla oli niin kivat hiukset vaikka ne oli just nouseet sängystä ja tulleet töihin ja dagen efter vielä päällä. Tämä mysteerio ei ole vieläkään selvinnyt.

UllaUrcula
 
UllaUrcula: No enpä päivisin kyllä paljoa meikkaile, mutta tuon arsenaalin oli tarkoitus toimia myös iltamenoissa!
 
Post a Comment<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?