Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Inspiraation puute...

Tuesday, April 21, 2009

Inspiraation puute...

Välillä iskee vakava inspiraation puute ja jos vielä samaan syssyyn sattuu olemaan kiirus, on lopputulos tämä: mustaa mustalla. Tänään ei oikein mikään vaatekaapista tai ympäriinsä lojuvista mytyistä käteen osunut vaate jaksanut kiinnostaa. Vaikka ilma onkin aurinkoinen, ei vielä voi lähteä paljain säärin kaupungille. (Haluan kulkea lipsuissa nyt!!) Onneksi sentään aurinkolasit on takuuvarma instant-keino lisätä vähän salaperäistä glamouria ja sitä kuuluisaa viileyttä myös bad-inspis-day -tilanteissa.

Ohjelmassa on kaupugilla ravausta tavalliseen tapaan. Muutama mielenkiintoinen pressitoimisto pitää tänään avoimia ovia. Herkullista kuvamateriaalia on toivottavasti tulossa illemmalla ainakin Bronxin kengistä...

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic


Päivän soundtrack:

Labels:


Comments:
Siis tuo asuhan on aivan upea! So chic!
 
Näytät oikein tyylikkäältä ja hoikalta mustassa. Olethan tietty muutenkin hoikka! Saanko ksyysä minkä pituinen olet ja paljonko painat? Ei ole pakko vastata, mutta kiinostaisi tietää, kun kuvat eivät aina kerro totuutta :) Olen itse 165 ja painan n. 55-56, joten oletan, että olet samoilla hujakoilla.

Päivikki
 
Ei näytä kiireeltä :D.

juliet xxx
 
Hyvältä näyttää!
Ehkä kiireessä tulee tehtyä yksinkertaisen kauniita valintoja? Tai sitten sulla yksinkertaisesti on täydellinen vaatekaapin sisältö, josta ei huonoja valintoja voi tullakaan. Tässä tapauksessa vaaka kallistuu jälkimmäisen vaihtoehdon puolelle.
 
Ei ole totta, mikä video! MUistan ennenkin lukeneeni sinun pitävän Arvottomista, mutta nyt yllätti. Paras suomalainen elokuva, ikinä, videokin on ihana. Ja biisi. Kiitos, paransit päivääni joku miljoona prosenttia.

Meinasin tehdä omaan blogiin Arvottomat-aiheisen kuvapostauksen, mutta se tyssäsi sitten kuviin, niitä ei erityisesti netistä löydy.
 
Samoilla linjoilla tuon ensimmäisen kommentoijan kanssa. Joskus niistä hätäisistä asuista tulee tosi onnistuneita! :)

Ja hemmetti nainen tuota sun tukkaa! Miksi mulla ei ole tuollaista ihanaa kiharapilveä!
 
Yhdyn Jennin hiuskehuihin! Itse vaan ottaisin ne kiharat tummina, kiitos.. :)
Ja asu on tosi ihana! Tollaisen paidan voisin itsekin haluta.
 
Oikein kiva asu ja varsinkin tuo musta paita on todella jees, tänne samanlainen! :)
 
Täytyy sanoa, että tuo asu on yksi parhaita päälläsi näkemiäni! Aivan ihana tuo yläosa!
 
Koru on ihan to die for! Mistä se on? (varmaankin suht turha kysymys, jos niitä ei kumminkaan täältä Suomen puolelta saa, nyyh. :D)
 
Paras asu jonka oon nähny sulla, ehdottomasti.
Ylimmäinen kuva jossa ei näy otsis, näyttää tosi hyvältä. Voin kertoo että näyttäisit otsatukattomana aika freesiltä mimmiltä.
 
en oo ihan varma että mistä eksyin blogiisi, mutta eipä sillä väliä kun täällä nyt ollaan :) asustelet siis tukholmassa? hei oon kuullu että siellä jossain olisi vagabond-outlet, oonko oikeessa? missähän ko. putiikki sijaitsee, käveleekö keskustasta (jos siis ei ole keskustassa)? oon suomesta ja tukholmassa käyny vaan pari kertaa, että mitään turhan tarkkaa selitystä sijainnista ei kannata antaa, mutta hieman jotain vinkkiä jos viittisit. ja millasista alennuksista tuolla outletissä puhutaan? onko ruotsissa muuten nyt hyviä välikausialennuksia? esim. juuri sinunkin "diilaamasi" monki, weekdays(?), dinsko ym?

ollaan kavereiden kanssa suunniteltu matkaa ensi viikoksi, mutta saa nähdä tuleeko siitä taaskaan mitään.

oikein hyvää kesänodotusta sulle! :)
 
monesti olen ollut kommentoimassa miten upealta näytät! susta on mallia ihan kaikenikäisille :)
 
Hei Minttu,

Ovatkohan nuo koot tuossa paidassa millaiset? Eli onko M/L kovin iso? Malli kun on erikoisempi, niin mietityttää, ettei ihan telttaa hankkisi.

Kiitos!
 
Suvi M: No voi kiitti! :)

Päivikki: Me taidetaan olla aika saman kokoiset. Olen sentin pidempi ja painan 56-57. :)

Juliet: Hih - mun kiire taitaakin olla aina korvien välissä ja itse aiheutettua! :D

MJ: Musta on tietty aina aikas varma valinta - varsinkin kiireessä. Kyllä munkin vaatekaapista löytyy vaikka mitä ihmeellisyyksiä... :D

Achtung Baby: Arvottomat on kyllä ihan paras! YouTubesta löytyi yllättävän paljon aika vähän aikaa sitten ladattuja pätkiä.

Jenni: VOi kiitti! :))

Micci: Oliskin tosi vaikea kuvitella sulle blondia kiharapilveä! :DD

Noelle: Kiitti!! Paitaa löytyy mun putiikistani. (vink vink ;DD)

Johanna: No kiitoksia oikein kovasti! Ehkä mun pitäsikin vältellä inspiroitumasta liikaa.. ;)

Nora: Kaulassa roikkuu Wedinsin loppualesta pari vuotta sitten ostettu ketjukoru, ziljoona vuotta sitten Stockalta ostettu helminauha ja itse Bauhausista ostetusta ketjusta ja helmenvaaleasta silkkinauhasta väsätty koru. Eli juu, tuota hökötystä ei voi ostaa kaupasta! :D

Anonymous: Mun otsatukallinen aikani on vasta pari kuukautta vanha, joten taidan nautiskella siitä vielä hetken. Syssymmällä ehkä sitten on aika kasvattaa otsis taas pois.

Nana: Tervetuloa blogiin! Vagabondin outlet löytyy Barkarbystä eli ei ole kävelymatkan päässä keskustasta. Julkisilla matka kestää about 45 minuuttia. Vagabondin outlet-hinnat on noin 60% alle normaalihintojen, mutta usein siellä on kaikenlaisia kampanjoita. Esim. silloin, kun poikettiin siellä Nelliinan kanssa oli ballerinat 5 euroa ja mieletön määrä muita kenkiä 10 euroa ja sitten vielä kaikki loput "ota 3 maksa 2".

Muuten täällä ei kyllä juuri harrasteta välikausialennuksia. Paitsi tietty jossain putiikeissa (tulee kyllä mieleen vain Hemtex) on aina joku ale käynnissä.
 
Lauradelille: Voi kiitti! Itsekin kyllä inspiroidun ihan kaiken ikäisten pukeutumisesta! :)

Anonymous: Paidassa on aikaslailla väljä mitoitus. Eli oma paitani on kokoa XS/S, vaikka normaalisti käytän aina M kokoa.
 
Ajattelin ihan BTW kysyy, et mikset koskaan pidä sellast kysely -sessioo? Siis sillee et vois lähetellä kysymyksiä, ja vastailisit niihin jossain postauksessa :)

Tykkään blogistas paljon ja olis mielenkiintonen tollanen kysymyspostaus :)

keep up the good work!

-Lily
 
Lily: Tuota samaa on kysellyt muutkin... Ja ehkä aitoon muotiblogihenkeen pitäisikin pitää kyselytunti - se kun vaikuttaa olevan muotia! ;D
 
Meinasin tipahtaa tuolilta, kun huomasin sun iän tosta profiilista. Olen tässä sun juttuja lueskellut about pari kuukautta, enkä osannut kuvitella että olisit päivääkään yli 25! Olen todella ihastunut sun tapaasin yhdistellä kuteita, you rock!
 
Post a Comment



<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?