Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Hiustenhoito matkoilla

Sunday, April 12, 2009

Hiustenhoito matkoilla


Olen vannonut minipakkausten nimeen Italian reissun kosmetiikkavalintoja tehdessäni. Yksi harvoista mukaan päässeistä täysikokoisista tuotteista on Tigin ihanasti irtokarkille tuoksuva kiharoita tosi kauniisti tukeva suihke Foxy Curls. Tony&Guyn kivan pinkkeihin pakatut shampoo ja hoitoaine on tarkoitettu nimenomaan kiharille hiuksille (olisin kyllä ottanut ne Tigit, mutta ei mahtunut enempää täysikokoisia puteleita mukaan). Tuota Tony&Guyn settiä en olekaan ikinä kokeillut, joten reissun jälkeen tiedossa arviota niistä. Björn Axenin hiuslakka on parasta, mitä ikinä olen kokeillu. Ja olen kuitenkin kokeillut paljon (= terveisin ex. Hanoi Rocks -fani ;D)

Labels: ,


Comments:
Björn Axenin tuotteet mullakin käytössä, on kyllä hyvät. Erityisesti tykkään latvoihin jätettävästä öljystä, siitä mikä on pumppupullossa. Hanoi Rocksilla oli muuten hautajaiset sunnuntaina Tavastialla, tais papat pistää skittat naulaan ja alkaa eläkkeelle!
Upeat korkkarit olet hankkinut!
 
AnniLydia: Ai oli Hanoilla taas hautajaiset!? Mielestäni olen jo ainakin kerran-pari ollut heidän viimeisellä keikallaan... :DD
 
Post a Comment<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?