Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Haaveissa vainko oot mun...

Saturday, April 18, 2009

Haaveissa vainko oot mun...

Design-kampetta outlet-hinnoin myyvä Outnet oli kuuma uutinen joskus ennen vuodenvaihdetta. Sivuston piti aueta helmikuun alussa, mutta kun mitään ei kuulunut ja unohdin koko jutun. Nyt nettioutlet on vihdoin saanut "ovensa" auki ja osassa tuotteita on niin hurjat alennukset, että designer-luomukset ovatkin yhtäkkiä samoissa hinnoissa kuin tavalliset tavaratalovaatteet.

Ostoslistalleni voisi päätyä - mikäli tuotteet eivät olisi loppuunmyytyjä - mm:

Vekkihame, Marc Jacobs

Vähän polven yläpuolelle ylettyvä vekkihame on just sopivasti preppy. Asustaisin tämän simppelisti mustalla ja valkoisella. Ehkä ihan tavallinen valkoinen t-paita tai toppi ja musta vähän laatikkomainen perusneuletakki. Jalkaan matalat mustat nauhakengät ja - jos oikein haluaisi hurvitella - puhtaan valkoiset nilkkasukat. Hameen hinta, 58 euroa, tuntuu vähintäänkin siedettävältä. Valitettavasti se on loppuunmyyty.

Valkoinen silkkimekko, Vera Wang

Täkäläiset ylioppilaat pukeutuvat lakkiaspäivänä perinteisesti valkoiseen. Vera Wangin hopeisin paljetein koristeltu silkkimekko sopisi ihan täydellisesti Karkille! Eikä hintakaan 87,87 euroa tunnu pahalta, mutta loppuunmyytyhän se on tämäkin ihanuus.

Remmisandaalit, Miu Miu
Aivan fantastisen naiselliset sandaalit Miu Miulta! Näistä olisi jopa jäljellä yhtä kokoa, mutta mitähän täkäläistä kengännumeroa mahtaa vastata sivuilla ilmoitettu IT 41? Hinta 170 euroa, tuntuu sekin kyllä suhteellisen suolaiselta, etenkin näin heti reissusta palaamisen jälkeen. Yhtä asiaa muuten ihmettelen. Miten valokuvissa 12 cm korot näyttävät aina jotenkin kesyiltä? Yli kymmensenttisillä kipsuttelu on kuitenkin jo ihan oma taiteenlajinsa...

Kolmiobikinit, Missoni
Punasävyiset biksut oli mielessä jo ennen Italian reissua. Sopivaa sävyä ei löytynyt, joten päädyin klassiseen hiilenmustaan. Missonin kauniit bikinit ovat suorastaan edulliset: 67,79 euroa! Valitettavasti loppuunmyydyt nämäkin...

Kanvas Faridah, Marc by Marc Jacobs

Marc by Marc Jacobsin klassikkomalli kesäisenä kanvas-versiona. Kuosi rimmaisi täydellisesti rentoihin farkku(shortsi)asuihin ja valkoisten puuvillamekkojen kanssa, eikä 162,50 euron hintakaan ole ihan pahapaha. Näitä sattuisi jopa löytymään Outnetin valikoimista.... hmmmh... (*pohtii ankarasti*).

Ilmeisesti Outnetissä on sama meininki kuin muissakin outleteissa - eli kampetta tulee ja menee, jolloin ahkera vierailija saattaa napata löytöjä, mutta laiska surffailija saa tyytyä pienempiin alennuksiin.

Joko olet käynyt Outnetissa? Mitä tykkäät valikoimista? Oletko jo tilannut jotain?

Labels: ,


Comments:
Tosin noista halvemmista mekoista/hameista ei tullut edes kuin yksi koko myyntiin tuolla alehinnalla, joten sekin todennäköisyys että tulisi juuri oma koko voi olla aika epätodennäköistä :/
 
Tilasin jo! Belle by Sigerson Morrison mustat ballerinat hintaan 54e (-80%) ja Viktor & Rolf silkkipaita hintaan 94e (-70%). Postikulutkin ovat matalat verrattuna net-a-porteriin (reilut 10e).

Aion kyllä pitää Outnetia jatkossakin silmällä.
 
Ohi aiheen kysymys. Katselin viimekesän postauksiasi ja bongasin ihanat puukenkäsi. Mistä semmoiset löytäisin? Matkaan vappuviikolla Tukholmaan ja haluaisin ostaa itselleni samanlaiset.

Filippan vaatteita meinasin myös ostaa. Osaatko sanoa mistä Filippan liikkeestä löytäisin parhaimman valikoiman?
 
Hei kannattaa kyttäillä noita samoja juttuja Yoox.comista, jossa sielläkin tuntuu olevan lisäale joka viikonloppu! Tuotteita tuntuis olevan enemmän, ja ne on halvempia jo lähtöjään(kandee huomata myös, että etusivulla näkyvät koot on Italiaa, mutta siellä on helpot size chartit jne.) Nimim. kyttään Chloen sandaaleja...
 
No minähän tietenkin menin ihastumaan siihen kalleimpaan Narciso Rodriguezin mekkoon, joka maksoi alennustenkin jälkeen yli 1000 euroa.. Sen mekon jälkeen ei mikään enää tuntunut oikein miltään. Onneksi kokoja oli jäljellä vain jotain 40-42, joten eipä tarvinnut haaveilla tilin tyhjentämisestä.
 
Selaillut olen ja aika varma olen, että tulen myös tilaamaan, kunhan jotain ihanaa sattuu kohdalle mukavalla alennuksella:)
 
Anonymous: Ihan tyypillinen outlet-meininki siis - eli parhaita löytöjä joutuu todella metsästämään...

Jenni: Onkohan toimituskin yhtä nopeaa kuin net-a-porterissa? Niiden palvelu on kyllä ihan ylivertaista...

Piksi: Ostin omani pienestä putiikista Kungsgatanilta (numero 51 tai 53 luulisin), mutta nythän vastaavia on saatavilla ihan Indiskasta ja Åhlénsilta.

Filippa K:n isoin putiikki on Grev Turegatanilla - muistaakseni nro 10, mutta siinä se on heti Sturegallerian takana.

Sugar Kane: Tosiaan - Yooxin olenkin ihan unohtanut! :)

Marika: Kyllähän se noiden tosi kalliiden juttujen kanssa on vähän niin, että suuretkaan aleprosentit ei niitä vielä tee edullisiksi... Terv. nimim. Miu Miun paljettimekkoon Messinassa - 60 % alessa törmännyt.

Nylon: Aion kyllä itsekin seurata vähän, miten valikoima muuttuu ja jos vaikka tulisi jotain vastustamatonta eteen... ;D
 
Kiitos osoitetiedoista kenkäkauppaan ja filippalle. Täytyy suunnitella shoppailupaikat valmiiksi ja tehdä nopeat täsmäiskut, kun on lapsen kanssa liikkeellä.

Uudet violetit kenkäsi ovat aivan täydelliset juhlakengät!
 
Piksi: Lapsen kanssa shoppailu on kyllä ihan oma taiteenlajinsa... Hyvää Tukholman reissua teille! :)
 
Post a Comment



<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?