Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Eko-ystis

Monday, April 20, 2009

Eko-ystis

Ekomuodista kiinnostuneet hoi!

Lauantaina on Tukholmassa kevään 2009 mallikappaleitten ystävämyynti Sarabia-pressitoimistossa. Tarjolla on mm. Katharine E Hamnett, Kuyichi, Misericordia ja S'Nob.

Aukioloaika: lauantai 25.4.2009 klo 11.00 - 17.00
Paikka: Slussen, Blå Bodarna (kartta)

Itse en valitettavasti pääse paikalle, koska olen Tampereella, mutta jos satut olemaan kulmilla, kannattaa ehdottomasti poiketa!!

Labels:


Comments:
Hei minttu :) Aikasemmin kirjotit tuosta Outnetistä ja aattelin että näkisit kommenttini paremmin tästä uudesta postauksesta :D mutta osaatko sinä sanoa yhtään pystyykö tuolla kaupassa maksamaan laskulla (tai mikä se maksutapa oli), koska ei mulla ei taida onnistua maksamaan kortilla ja löysin jotain niin ihanaa, että pakko saada ;)
 
Moikka! Olen tulossa Tukholmaan nyt viikonloppuna ja ajattelin että osaatko sanoa mitään barkarbyn outletista? Eli kannattaako käydä ja minkä hintaisia vaatteita yms. Kiitos paljon!
 
Sirpa: Yleensä noissa pitää kyllä maksaa kortilla. Outnetia en ole vielä testannut.

Anonymous: Barkabyn outlet on ehdottomasti vierailemisen arvoinen. HIntataso on normaalisti -60% normihinnoista, mutta aina siellä on jotain lisäaleja menossa. Tosin outlet-tyyliin siellä on välillä tosi paljon kaikkea kivaa ja välillä taas ei oikein mitään.
 
Post a Comment<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?