Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Uutuuskynsilakat!

Friday, March 20, 2009

Uutuuskynsilakat!

Pieni välitiedotus Go 4 it vol. 2 -blogiputiikin puolelta: nyt kaikki uutuuskynsilakat on myös päivitetty Kosmetiikka ja kynsilakat -kategoriaan!

Olen yrittänyt kuunnella tarkasti saamaani palautetta ja teidän toiveitanne sävyjä valitessani. Esimerkiksi erilaisia sinisiä on pyydelty kovasti lisää ja nyt valikoimissa onkin mistä valita! Esimerkiksi OPI:lta löytyy upea yönsininen Yoga-ta Get this Blue ja svengaavan houkutteleva Just Groovy. Essien klassikkosininen Aruba Blue on saanut seurakseen coolin Mesmerize-sävyn tämän kevään uutuuksista.

Myös tosi tummia lakkoja on toivottu lisää ja oma suosikkini on ehdottomasti OPI:n Midnight in Moscow - lähes hiilenmusta lakka, joka kimmeltää jännästi sekä poltetulle punaiselle että hiukan violettiin vivahtavasti.

Kaikkien trendioppaiden perusteella nude on kevätkauden ykkösväri, joten niitä tuli valikoimiin moneen lähtöön. Essien Eternal Optimist on kevään uutuussävyjä ja viekoittelevan naturelli Makes Men Blush OPI:lta on ihan ehdoton ainakin omasta mielestäni.

Tervetuloa "penkomaan" putiikin hyllyjä! Kaikki vanhat suosikit ja juuri saapuneet uutuudet löytyvät täältä!

Labels: ,


Comments: Post a Comment<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?