Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Uusi lempparimerkki - Heaven Devil!

Sunday, March 08, 2009

Uusi lempparimerkki - Heaven Devil!

Viime torstaina olin uuden Heaven Devil -nimisen ruotsalaismerkin lanseeraustilaisuudessa. Etukäteen en tiennyt muuta kuin, että kiiltokuvamainen enkeli pikkuiset pirunsarvet päässään symbolisoi merkin filosofiaa.

Tutustuttuani pikkuruiseen mallistoon, en voinut muuta kuin todeta, että jotain tällaista olen kaivannut! Erinomaisen laadukkaita neuleita, t-paitoja, tyylikkäänrentoja farkkuja ja mekkoja, joissa kaikissa on pieni juju, twist, joka tekee perusvaatteesta herkullisen ja kiinnostavan.

Cool, smart, sweet, powerful, intelligent, genuine, gorgeous - Heaven Devilin seitsemän kulmakiveä, jotka peilautuvat jokaisessa vaatteessa. Esim. farkuissa on seitsemän niittiä, paidassa seitsemän nappia. Iskusanat löytyvät myös brodeerattuna t-paitojen pääntien vahvistusnauhaan.


Suloinen enkelipainatus, pirunsarvissa pienet vuorikristallit. Vuorikristallien tarkoituksena on muistuttaa, että sarvet voi ja pitää paljastaa tarvittaessa. Uskomattoman miellyttävän tuntuinen pehmeä t-paita on pesty merivedellä oikeanlaisen utuisen viimeistelyn aikaansaamiseksi.

Hinnaltaan Heaven Devil -tuotteet tulevat olemaan samassa kategoriassa esim. Filippa K:n kanssa. Merkin oma verkkokauppa aukeaa ensiviikolla osoitteessa www.heavendevil.com (elikkä eivät ole tulossa Mintun putiikkiin ikävä kyllä....).

Labels: , , ,


Comments:
Näyttää kivalta!

Mitäs sanot paikallisena, kun suomalaiset ovat visitteranneet Odd Mollyn kaupassa Tukholmassa, he ovat kertoneet ettei sielä ole paljoakaan tavaraa myytvänä?

Mitä ihmettä?

UllaUrcula
 
UllaUrcula: No kaikki on tietysti suhteellista, mutta eihän se Odd Mollyn kauppa mikään hillittömän iso ole. Kyllä heillä kuitenkin on tavoitteena, että aina sillä hetkellä ajankohtainen mallisto olisi kokonaisuudessaan saatavilla putiikissa.
 
uiui tuo valkoinen mekko punaisilla printeillä on NIIN söpö!!! Mulle!
 
Nelliina: Mulle tuli sut mieleen, kun näin tuon mekon!! :)
 
Post a Comment<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?