Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Täydellinen rusketus?

Thursday, March 26, 2009

Täydellinen rusketus?

Sain jokin aika sitten testattavakseni Imedeen Tan Optimizer -kapseleita. Olkoonkin kalpeus miten muodikasta tahansa ja auringonpalvonta so last season, tykkään makoilla auringossa ja pieni päivetys on mielestäni oikein pukevan näköistä. Imedeenin kapselit lupaavat auttaa saavuttamaan optimaalisen rusketuksen ja vähentämään auringon haittavaikutuksia. Kuullostaa täydelliseltä tuotteelta tällaiselle auringonpalvojalle, vaikka ihoni ei vaaleudestaan huolimatta pala mitenkään erityisen herkästi.

Vähän kuitenkin tumman viininpunaiset kapselit arveluttavat... Varsinkin, kun en ole itseasiassa ikinä kuullutkaan/rekisteröinyt tietoa Imedeen-merkistä. Olisi tosi mielenkiintoista kuulla, jos jollakulla on kokemusta joko kyseisistä Tan Optimizer -pillereistä tai merkistä ylipäätään. Uskaltaako noita alkaa syödä vai lähteekö tukka päästä...

Labels:


Comments:
Jonkun tuon tapaisen kuurin söin ennen ulkomaille lähtöä, tuli vedeltyä tabuja joku 2vko, mutta minkäänlaista eroa en huomannut.. Rusketuin samalla lailla kuin aina ennenkin (on yhtäkuin en lähes ollenkaan) Ensin tulee aina aurinkoihottumaa, sitten palan ja sitten vasta alan ruskettumaan. Mukava yhtälö :)
 
mie oon kans ottanu jotain tuon tapasia tabuja, ainakaan haittavaikutuksia ei mulla ilmenny joten kannattaa kokeilla :) mulle muistaakseni joskus ihan ihotautilääkäri suositellu tuomosia mutta en oo satavarma :D
 
Nämä Imedeenit olivat tosi suosittuja ainakin kymmenisen vuotta sitten kun olin töissä kosmetiikkatuotteita myyvässä liikkeessä. En ole kuullut kenenkään niitä moittineen, kehuneen kylläkin. Omaa kokemusta ei ole.
 
mä oon syöny vivida sun -nimisiä kapseleita ja mua ne on auttanu. mullekin tuli ennen aurinkoihottumaa enkä ruskettunu. pitää alottaa pari viikkoo ennen lomaa, jatkaa sen loman ajan ja senkin jälkeen. erityisesti lomailuun keskellä talvee mä tartten niitä.
 
Emilia: Mulla ei ole yleensä kovin pahoja ongelmia, mitä nyt välillä vähän aurinkoihottumaa. Täytyy testata josko pillerit auttaisi siihen.

Annyu_: Eiköhän niitä uskalla testata... Ei mulla yleensä tule mitään outoja reaktioita luontaistuotteista. :)

ouluntyttö: Ok! Tuo oli hyvä kuulla! :)

Emma: Tuossa Imedeen-paketissa lukee, että pitäisi aloittaa kuukautta aikaisemmin... Ajattelin, että voisi tehdä terää Italian matkalle, vaikka tuskin siellä nyt ihan rantsukelit vielä on. :)
 
En suosittele syömään mitään auringonottoon liittyviä lisäravinteita. Yli 30- vuotiaalle iholle niistä tulee herkästi maksaläiskiä. Aurinkovoiteet hyvällä suojakertoimella on paras ja turvallisin vaihtoehto, eikä vanhenna ihoa. :) Toivotaan pikaista ilman lämpenemistä ja paljon aurinkoa.
 
Kyllähän tuo ihan tunnettu merkki ainakin Suomessa on, ehkä enemmän luontaistuotekauppaosastoilla myydään.
 
Eiköhän nuo ihan syötäviä ole, tunnettu merkki. Mutta tehosta tai hyödyllisyydestä en menisi sanomaan mitään. Ihan porkkanaa ja muuta terveellistä syömällä saanee samat hyödyt (tai ehkä paremmat).

Beauty Brains -blogissa on arvioitu näitä imedeenejä parikin kertaa.
Linkki

Saas nähdä toimiiko linkki kun yritin html:ää tähän..
 
Minulla on vain positiivista sanottavaa ko tuotteesta. Söin kuurin kun olin Thaimaan lomalla tammi-helmikuussa. Aloitin kuurin
2 vko ennen matkaa. Ihoni kestää aurinkoa suht hyvin mutta luulen että kun tuota ikää alkaa olla (!) niin iho ym tarvitsevat enemmän suojaa. Otin aurikoa enimmäkseen varjossa ja silti rusetukseni oli sekä tasainen ja kauniin kullanruskea. (Käytin toki aurinkosuojaa: 30 kasvoissa, kropassa 20 alussa, 10 lopussa). Imedeen on sitäpaitsi vanha, hyväksi todettu luottotuote homopoikien ja vaihdevuosimummojen keskuudessa kun se tekee niin hyvää limakalvoille! ;)
 
Tiuhti: No mulle tulee tosi helposti just maksaläiskiä... Pitää siis olla varovainen.

Anonymous: Kyllä varmaan onkin. Olen vaan aika noviisi kaikissa luontaistuotekauppajutuissa. :)

Honey: Kiitos linkistä! Hyvin toimii!

Sonja: Ihanko totta?? Mun täytyy varmaan alkaa suurkuluttajaksi.. Ha ha! ;D
 
Itse en kyllä uskaltas syödä mitään tuollasia sen perusteella, kun kaveri vetäs noita kuurin ennen Thaimaan reissua ja tuli takas oranssinruskeana. Oranssinruskea ei ole se kaunein rusketuksen sävy ainakaan omasta mielestäni (: Siksi olen jättänyt väliin myös aurinkorasvat jotka sisältävät beta-karoteiinia koska pelkään oranssia vivahdetta. Niillähän luvataan parempi ja nopeampi rusketus.
 
Itse olen syönyt vastaavia (vivida sun) kapseleita kesäisin, enkä todellakaan ole huomannut mitään oranssinruskeaa rusketusta! En ole oikein huomannut mitään eroa, mutta helposti palava poikaystäväni sanoo, että hänen ihonsa ruskettuu niitä syötyä paremmin eikä hän pala niin helposti. Ihan turhaa spekulointia tollainen oranssi rusketus! Ja toi Imedeen on täällä jokaisessa Sokoksessa, kaikissa luontaistuotekaupoissa jne. myynnissä. Se on noista tuotteista kalleimpia, mitä olen katsellut. Se, minkä siinä sanotaan olevan normaaleja karoteenitabletteja parempaa, on siihen lisätyt öljyt, jotka kosteuttavat ihoa sisältä päin.
 
Hanna: No, en ole kuitenkaan menossa Thaimaaseen enkä aio mitään tehoauringonottokuuria pitää muutenkaan... Toivotaan, että tulos ei ole oranssi! :)

Tiina: Olen nyt syönyt kaksi kapselia ja teen tietty myös loppuraportin. Jotenkin näiden kommenttien perusteella tuntuu, että nuo Imedeenit ovat ihan luotettavia... En sitten osaa sanoa, olisinko oikeasti ostanut niitä - etenkin jos ovat kovin kalliita, kun ei mulla mitään erityisiä ongelmia ole normaalisti auringonoton kanssa.
 
Minä olen muutamana kesänä vedellyt ihan pelkkiä karoteeni-pillereitä. Ostin purkin Prismasta eikä ollut hinnalla pilattu, muistaakseni n. 7€. Aloitin kuurin toukokuun alussa ja söin koko kesän ajan. Rusketuin HUOmattavasti helpommin ja rusketuksesta tuli tasaisempi, samoin rusketuksen kesto oli parempi.
 
Post a Comment<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?