Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Pelastaja kevätsateissa?

Monday, March 09, 2009

Pelastaja kevätsateissa?

Louboutinit ja kaikki muutkin vähän vähemmän punapohjaiset kengät voi sujauttaa turvaan loskalta ja sateelta nerokkaitten korkkari-kalossien avulla! City Slippers tai Swims -nimellä myytävät kumisuojat on suunniteltu sopimaan korkokenkien päälle.

Kätevän oloinen keksintö sopii kuulemma hyvin monenlaisten korkkarien kanssa käytettäväksi, mutta kiilakengille ei ainakaan vielä ole omaa patenttia.

Erittäin viehättävä yksityiskohta on kalossien pohjakuviointi. Liukastelua estämään on pohjiin painettu muotimetropolien Pariisin, New Yorkin, Lontoon ja Milanon keskustan kartta.
Kalossit on muotoiltu niin, että myös rusetit ja muut härpäkkeet mahtuvat mukaan.
Verkkosivujen perusteella city-kalosseja myydään Helsingissä ainakin Stockalla ja Gaudetessa. Myös Swimsin verkkokauppa toimittaa Suomeen.

Labels: ,


Comments:
Muuten ihan jees, mutta en oikein ymmärrä, mikä järki on käyttää korkkareita, jos ne pitää peittää tuolla tavalla. ;-)
 
Haha, kaikkea ne keksivätkin!:D Noilla saa kyllä tuunattua korot helposti värikkäiksi, muista hyödyistä en sitten tiedä...
 
Mahtava idea! Tuollasia kun ostaa useamman värisiä niin saa yhdet tavalliset tylsät korkkarit muunneltua monella tavalla moneen asuun sopivaksi! Upeeta.
 
kyllä se loska pääsee siltikin pilaamaan kengän, jos kalossi peittää vaan osan pinnasta. sateella ei myöskään itsellä ole ylleensä mikään korkkari-mieliala, joten jotkut muut kengät sateella menee jalkaan.
 
Tää ei kylläliity millään muotoa aiheeseen, mutta olet´ko koskaan ajatellut/ tehnyt esittelyä kodistanne? Olisi mielenkiintoista nähdä.....
t.kyylien kyylä
 
Hah, hauska keksintö!
 
Vähän kätevät :D
 
Kävin katsomassa nettikaupasta, tollaisten hinta on yli 60e? :o Hullun kallista. Aika turhaa, sinänsä :D
 
Hei, pakko kysyä; jossain postauksessa taannoin näkyi mustat leopardisukkahousut, H&M:ltä? OLivatko ne uudet, löytyykö kaupoista yhä?
 
Noita löytyy myös Aleksilta.
 
Mun mielestä tuollaiset kalossit on ihan loistava keksintö. Aina silloin tällöin tulee tarve. Tärkeetä tietty et ne sit just sillon on mukana...
 
Mun mielestä tuollaiset kalossit on ihan loistava keksintö. Aina silloin tällöin tulee tarve. Tärkeetä tietty et ne sit just sillon on mukana...
 
Bisquits: Kai tarkoitus onkin lähinnä suojella korkkareita.. :)

Moumou: Hyödyt pitäisi oikeastaan päästä testaamaan käytännössä.

Myis: Idea on kyllä tosiaan ihan loistava!

Hanniina: Totta - harvoin sitä loskalla haluaa muutenkaan kulkea kalleimmissa koroissaan, vaikka minne olisi menossa. Paras ratkaisu lienee klassikko: vaihtokengät. ;D

Kyylien kyylä: Tuota on pyydelty paljon, mutta saa nyt nähdä. Se tuntuu niin kovin henkilökohtaiselta..

Nylon: No eikö!

Sara: Ei tosiaankaan mikään kovin edullinen juttu...

2112: Luulisi niitä vielä löytyvän. Ostin ne about kk sitten.

Anonymous: Ok, kiitti infosta!

www.chickweek.com: Vähän sama juttu kuin sateenvarjon ja muitten sellasten kanssa. Eivät ne paljoa auta, jos eivät ole mukana oikealla hetkellä. :)
 
Ei löytynyt leoja!:/ Minttu osta niitä sukkiksia nettikauppaan, pliis!:D<3
 
Ihan hyvä idea nuo kalossit on, mutta saisivat olla kyllä peittävämmät, jotta suojaisivat kenkiä paremmin. Voi kun näitä vanhanajan päällyskenkiä olisi vielä tuotannossa, nythän niitä satunnaisesti voi löytää jostain vintagepuodeista:

http://www.museosuomi.fi/?l=fi&m=0&c=%2500%250B%2501%2503%2504%2501
 
Moumou: No hitsi! Ehkä niitä on tulossa vasta??

Niltsi: Kyllähän nuo Swimsit tosiaan vaikuttavat hiukan enemmän koristeilta kuin tositoimiin sopivilta... :)
 
Post a Comment<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?