Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Loistava Lanvin!

Tuesday, March 10, 2009

Loistava Lanvin!

Yhä käynnissä olevat Pariisin muotiviikot on tarjonnut aika vähän todella uutta tulevalle syys/talvisesongille. Taloudellisesti epävarma tilanne on varmasti vaikuttanut siihen, että suunittelijat käytännössä kautta linjan ovat valinneet toteuttaa varsin varmanpäälle laskelmoituja mallistoja. Yleisimpänä strategiana näyttää olevan joko edellisten sesonkien suosikkien kierrätys kuten esim. Balmainilla tai vanhojen arkistojen entistä ahkerampi uusiokäyttö niinkuin vaikkapa Balenciagalla.

Omia hyväksihavaittuja ideoitaan on kierrättänyt myös Alber Elbaz onnistuen kuitenkin luomaan tasapainoisen ja harmonisen malliston, jonka voi jo nyt varmasti julistaa yhdeksi sesongin parhaista. Lanvinin syksy on tehty oikealle naiselle, jonka elämä ei ole vain bilehiletystä tai rokkikonserteissa heilumista.


Harmaan, mustan, nuden sekä maanläheisen ruskean sävyt hallitsevat syysmallistoa. Takana on siis kevään jalokivivärit ja kitschin rajoilla leikittelevät turkoosit pantterikuosit. Yksittäinen verenpunainen asu loistaa poikkeuksena.
Vinoon leikatut asut, drapeeraukset ja materiaalin kietominen tuovat esiin naiselliset linjat. Muodin heilahteluja kestävän suunnittelun ei todellakaan tarvitse tarkoittaa samaa kuin tylsä tai mielikuvituksettoman turvallinen.


Eleganttius on universaalia ja kestää aikaa. Ei ole ihme, että muotiviikoilta raportoitiin joukkoinvaasiosta Lanvinin putiikkiin näytöksen jälkeen.

Tärkeimmät yksityiskohdat:
Kyynärpään yli nousevat pehmoiset nahkahanskat.
Järeät näyttävät korut.
Erittäin clean stailaus - lähes meikittömät kasvot ja perusponnarilenksulla taakse kiinnitetyt hiukset.
Kapea joko sävy-sävyyn väritetty tai kontrastivärinen vyö vyötäröllä.
Killer heels!

Labels: , ,


Comments:
Ihanaa! Kerrankin jotain, joka näyttää siltä, että ei ihan oikeasti ole yritetty liikaa. On vain tehty kaunista. Näitä minäkin voisin kuvitella pitäväni, namnam<3 (Tämäkin juttusi voisi muuten hyvin olla jossain muotikataloogissa artikkelina!)
 
Vaikka nyt, kun vasta kevättä odotellaan, onkin aika hassua ajatella ensi syksyä, täytyy silti kommentoida hieman tätäkin. Miellyttävät nimittäin melkoisesti mun silmää nuo vaatteet - varsinkin nuo mustat! Kauniita linjoja, ei liikaa yritystä. Selkeää ja toimivaa. Ja noi nilkkurit on ihanat!
 
Itse juuri eilen blogissani manailin, miten jo kaipaisin jotain uutta muodin saralle. Tosiaan taantuma varmaan vaikuttaa aika tavalla, eikähän noissakaan mitään vikaa ole - kauniita vaatteita. Mutta jotenkin on kyllä sääli kun samoja juttuja on meille nyt myyty useita sesonkeja...
 
Vielä kun oppis käveleen kunnon killer koroilla niin hyvä tulis!
 
Oi mitä ihanuuksia!
 
Kiva, että kapeat vyöt suosiossa!:)
Mintun päivänasua kaipailen...vai liekö hymyäsi niissä kuvissa.:)Harmi, että monissa blogeissa ollaan niin turhan vakavia.
 
Heini: Itseäni viehättää kanssa tosi paljon malliston klassinen tyylikkyys!

Micci: Nilkkureitten takia voisi syödä kuukauden kaurapuuroa. Tai kaksi! :D

Lovely: Aika harvoin taantuman aikana varsinkaan etabloituneet suunnittelijat esittele kovin uudenlaisia mallistoja...

Nekta: Harjoitus tekee metsurin. Niinkuin sananlasku sanoo! ;DD

Christina: Eikö vaan!

Anonymous: No voi kuinka kiva kuulla, että tykkäät päivänasu-kuvista! Tänään ei ehtinyt millään kuvata, mutta huomenna sitten taas!
 
Jee, mun ikuisuusponnarini on muotia! Tiesin syvällä sisimmässäni että jonain päivänä tämä hetki vielä koittaa.. :)
 
NinaV: Hih! Ponnarityyli näyttää kyllä tosi staililta kaikkien sotkuisten rokki-bed-head -tyylien jälkeen. :)
 
Post a Comment<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?