Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Leffalauantai

Saturday, March 07, 2009

Leffalauantai

Tänään olisi tarkoitus lähteä leffaan. Elokuvat kun ovat parhaimmillaan leffateatterissa, vaikka kotona olisi millainen hemma bio. Ihan ei olla vielä päätetty, mitä mentäis katsomaan. Milk kiinnostaa samoin kuin The Revolutionary Road. Joku Confessions of a Shopaholic ei kyllä innosta ollenkaan... Kertokaa, jos olen väärässä. :)

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Labels:


Comments:
Suositukset tulee varmaan vähän myöhässä, mutta: Tykkäsin Revolutionary Roadista kovasti, jotenkin virkistävän klassinen elokuva ihmissuhteista, hyvää näyttelemistä, jne. Milk oli henk. koht. vähän pettymys, koska van Sant on mun lempiohjaajani, mutta on se silti aiheensa puolesta ja aikakauden kuvauksena kiinnostava, vähän ehkä hissantuntimainen... Ihanaa leffailtaa kuitenkin, asusi on mahtava.
 
kuka pukeutuu mauttomimmin - kisa? ei vaan näytä lainkaan kivalta hameen sisään tungettu raitapaita... noissa en lähtisi ulos vaikka pakotettais. sori.
 
Miten koko M voi näyttää noin sopivalta? Olen nähnyt sinut kerran livenä ja aika siro olit. Koko S oli minulle niin telttamainen, että lahjoitin sen äidille.
 
Revolutionary road oli kyllä tosi hyvä. Samoin Doubt, vaikkei se listallasi ollutkaan.
 
Sanoisin vaan tolle ekalle anonyymille että laita tänne sitte omat asus niin voin antaa sulle niin paljon rakentavaa kritiikkiä että ei tarvi alkaa muille valittaan. Ja itse en näe tuossa asussa mitään mautonta.
 
tääkin suositus tulee myöhäs mut se Confession of shopaholic oli ihan hyvä. Vaarana voi olla vain leffan jälkeinen shoppailuhimo:D.
 
Sugar Kane: Kiitti! Täytyy kyllä mennä katsomaan vielä tuo Revolutionary Road, kun se ei nyt tällä kertaa saanut joukkojen suosiota. Itseäni se kyllä kiinnostaa.

Anonymous: No ei sun kyllä tarvitsekaan...

Anonymous: Olen kokoa 38/M - siksi se varmaan on mulle sopiva.

Seeds: Just joo - tuo Doubt kiinnostaa myös. :)

Chérie: Kiitos taustatuesta! :)

Anonymous: Eiköhän tuokin tule vielä joskus katsottua... Dvd:ltä viimeistään. :)
 
Käytän normaalisti alaosissa kokoa 34/36, kannattaisiko tilata tuo hame XS vai S? En haluaisi, että se on ihan kauheen tiukka, mutta ettei se putoaisi päältäkään. Osaatko auttaa? :)
 
Post a Comment<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?