Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

I Just Don't Know What To Do With Myself

Thursday, March 26, 2009

I Just Don't Know What To Do With Myself

Nyt on ollut muutama päivä hiljaista päivänasu-osastolla. Tukholmaan pälähtänyt takatalvi pakotti ballerinat takaisin kaappiin ja paksumman palttoon päälle. Pukeutuminen ei ole jälkilumilla juuri inspiroinut ja välillä tuntuu, että samoja t-paita + farkut + neule -settejä on täällä nähty liiankin kanssa. Onneksi nyt sentään pari päivää aurinko on paistanut pilvettömältä taivaalta. Mutta eikös sen pitäisi jo oikeasti lämmittää tähän aikaan vuodesta?

Päätin uhmata kirpeää kevätsäätä ja ulkoiluttaa hyvin ilmastoituja risafarkkujani. Ohjelmassa on pari rentoa palaveria ilman dress codea ja jos vain mitenkään ehdin ajattelin pistäytyä parissa ystiksessä. Ainakin Hanky Panky kiinnostaisi kovasti...

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic


Päivän soundtrack
:


Kiitos alusasu-inspiraatiosta Bambi!

Labels:


Comments:
Olin ollut melkein 3 päivää neljän seinän sisällä, joten 10 asteen pakkanen oli pieni shokki aamulla ovesta ulos astuessa. :D
Eikö se aurinko vielä lämmitä, siellä lätäkön toisella puolen? ;)
Täällä ainakin lämmittää jo niin, että meinaa talvitakilla tulla kuuma.
 
Hyvä biisi!
 
Missä palavereissa käyt, kun olen saanut sen kuvan, että opiskelet?
 
Täälä ainaki aurinko lämmittää, mutta siitä ei oo paljo iloa, kun tuo hyytävä viima vie kaiken lämmön mennessään ja tunkeutuu luihin asti. Loppupäivän pysyn kyllä visusti sisällä :)
 
Hmm,mitenköhän tämän sanoisi...
Ei mitenkään imarteleva kokonaisuus. Rotsi on kyl ihan jees, mut noi farkut...eieiei.. :/
 
RagDoll: No kyllähän se lämmittää... Kaupungilla ihmiset istuskelivat jo kahviloitten ulkoterasseilla - tosin viltteihin kääriytyneenä, mutta kuitenkin! :)

Slimmi: Ihan mieletön! :)

Anonymous: Opiskelujen ohella pyöritän tuota pikkuista blogiputiikkia ja kirjoittelen friikkuna lehtiin juttuja - siitä syystä pukkaa silloin tällöin vähän palavereja.

Majayna: No kyllähän se täälläkin lämmittää. Aamupäivällä, kun otin asukuvia tuntui vain niin koleelta, että meinasi usko mennä. :)

Juho: No, kaikki ei voi tykätä kaikesta! ;D
 
Post a Comment<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?