Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Green Spring!

Wednesday, March 25, 2009

Green Spring!

Voisinko saada yhden tällaisen? Vihreänä kiitos. Nyt heti!

Miten kevät voisikaan uskaltaa saapua ilman kirkkaanvihreää mokkarotsia??

Labels:


Comments:
Nam, onpa tosi upea!
 
Pakko kommentoida noista hiukset kiinni-kuvista, että heti lähti apaut 10vuotta pois! Sulla ihanat kasvon piirteet ja kaula, jotka tulevat esille ihan eri tavalla kun hiukset on kiinni! Ja isot korvikset on aina hothot!! :D

Vihree väri aivan ihana, takin malli ei kyl.. :/
 
Väri on syötävän ihana, mutta tällaiselle kasariteinille tulee liikaa muistot mieleen tuosta takista.

Nimimerkki: "haaremihousuissa nuoruutensa viettänyt"
 
Heippa Minttu! Olen tulossa viikonloppuna Tukholmaan 3,5 vuotiaan tyttäreni kanssa -äidin ja tyttären shoppailureissu :)- niin mietin tuon tytön pukeutumista. Siis että tarvinneeko hän enää toppahousuja vai tarkeneeko takissa ja farkuissa? Onko siellä millainen sää? Kenties lämpimämpää kuin täällä Riihimäen korkeudella? Istuu kyllä rattaissa kävelymatkat, mutta toisaalta taas kaupoissa paistuu reppana jos on liikaa päällä... Vaikeaa arvioida, kun tänne Suomeen tuli takatalvi ja ilmat viileni kertaheitolla. Mitäpä itse arvelet?

Kiitos kovasti, vaikkei tämä kysymys nyt varsinaisesti blogisi aihepiiriin kuulukaan. Olet varmasti itsekin äitinä aikoinaan pähkäillyt pienten lasten pukeutumista :)

Love your blog btw!
 
Minulla oli nuorempana metsän/myrkyn vihreä morrarotsi, jonka sitten tietenkin laitoin kiertoon siihen kyllästyttyäni... kun ei koskaan tajua että kaikki laadukas pitäisi aina säilyttää, kun joskus niitä taas kuitenkin kaipaa:/
 
Christina: No eikö olekin!! :)

Katri: Täytyypi alkaa pitää taas hiuksia kiinni, efekti on noin mainio! :D

Anonymous: Hih - joo, joskus kyllä nuoruusmuistot on vähän liikaa... ;D

Annami: Tulipas visainen kysymys! Tänne on luvattu aikas lämmintä - noin 5 - 6 astetta, mutta ei siis tosiaankaan hellettä. Yöllä on pakkasta, joten aamulla voi olla melko kylmäkin. Koska olette kuitenkin tulossa shoppailemaan, uskoisin melkein, että farkut on paras vaihtoehto pikkuisellekin, kunhan rattaissa on joku lämmin peitto tai fleece tms.

Toivottavasti tästä oli edes jotain apua!

Seeds: Joskus sitä tosiaan onnistuuu siivousvimmassaan hävittämään jotain, mitä jälkeenpäin katuu katkerasti. :)
 
Post a Comment<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?