Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Blogivinkki: Hanna Fridén

Thursday, March 05, 2009

Blogivinkki: Hanna Fridén

Feministinen esteetikko ja tyylifasisti - näin kuvailee itseään ja blogiaan nuori ja älykäs Hanna Fridén. Hanna kirjoittaa elämästään, tyylistään ja ajan ilmiöistä terävästi mutta kuitenkin pilke silmäkulmassa. Erityisesti ulkonäköön liittyvät haasteet, paineet ja ympäristön odotukset saavat ruoskaa. Hanna on kertonut avoimesti omista syömishäiriöistään ja osallistuu aktiivisesti aiheesta käytävään keskusteluun muuallakin kuin blogissaan.

Ihan perinteistä muotiblogia tyyli- ja shoppailuvinkkeineen ja hyväntuulisine juttuineen etsivä tuskin välittää Hannan blogista. Mutta jos on kiinnostunut kantaaottavista ajatuksista ja muoti-, tyyli-, elämäni naisena -skeneen liittyen, kannattaa ehdottomasti tsekata tämä blogi!

Hyvä esimerkki Hannan tyylistä:Oikeastaan ihan asiallinen eye-linerin maalausopetusvideo... mutta ei sitten kuitenkaan. :)

Labels:


Comments:
hahaha, ihana toi video! :D
 
Heidi: Hanna on kyllä tosi mahtava tyyppi! :)
 
Jag skulle läsa Hanna's bloggen om jag förstod svenska bättre... Luultavasti toikin oli väärin, en muista taivutusmuotoja ainakaan :D Ei vaan, ihana toi video ja taitanee Hannan blogi päätyä lukulistalle :)
 
Sara: Se on hyvää harjoitusta ainakin! :)
 
Post a Comment<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?