Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Bleiseri is the thing

Monday, March 23, 2009

Bleiseri is the thing

Tavallinen farkut & teeppari -asu muuttuu vilauksessa sopivan semiasialliseksi erilaisia maanantaitapaamisia varten mustan perusbleiserin avulla

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Noin ziljoona vuotta olen kantanut puolta omaisuuttani hädin tuskin lentokoneen käsimatkatavaroitten mittakaavat täyttävässä enemmän tai vähemmän säkkimäisessä laukussa. Tuntuu jotenkin ihan mielettömän rentouttavalta, että sitä ihan oikeasti pärjäilee pikkuisella pussukkalaukulla ja mitään pahaa ei tapahdu, vaikka kaikenmaailman turvatavarat eivät olekaan mukana. Pankkikortin vetävä lompakko riittää samoin yksi huulirasva + kännykkä - ja tuon kantamiseen ei tosiaankaan tarvita matkalaukkua...

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Labels:


Comments:
En yleensä tykkää muotiblogeista mutta sun blogissa on vain jotain mikä pakottaa tsekkaamaan tän väh. pari kertaa päivässä :)

Mitä ruotsinkielisiä/ruotsalaisia lehtiä suosittelisit? Ja paljonko filippan pussukka/laukku maksoi?
 
Minttu,
lupaamani Bemz-tilannepäivitys: Klippanin huppu istuu kuin valettu, ja näyttää hyvältä. Laatutyötä, hieno pellava-puuvillakangas. Siis tuhannet kiitokset taannoisesta linkkivinkistä!
 
Emilie: Voi kiva jos tykkäät!!

Ruotsinkielisistä muotilehdistä tykkään ehdottomasti eniten Ellestä. Sen luen aina kannesta kanteen. Joskus tulee hankittua myös Plaza tai Demo, jotka ovat vähän laajempia lifestyle-lehtiä. Tykkään myös lukea ihan shoppailuhömppää ja silloin ostan Chickin tai Sofis Moden.

Leena: Oi miten mukava kuulla, että palvelu toimii ja olet tyytyväinen tilaamaasi päälliseen! Ja erityisesti, että laatukin vastaa mielikuvia! Hyvä hyvä!
 
Emelielle piti vielä sanoa, että tuo Filippa K -pussukka oli NK:lla -50% alessa ja maksoin siitä 750,- kruunua! :)
 
Post a Comment<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?