Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Uutisia putiikin puolelta!

Tuesday, February 17, 2009

Uutisia putiikin puolelta!

Go 4 it vol. 2 -putiikissa alkaa torstaina synttäreitten vietto! Luvassa on ihanan keväisiä synttäriuutuuksia ja mahtavia tarjoushintoja!

Uutuuksien myötä muutama suosikki poistuu valikoimista. Nyt on viimeinen tilaisuus hankkia itsellensä mm. rennonraikas Fan Stripe tee -paita tai kestosuosikki Pain skirt -vetoketjuhame. Myös kaunis pikkuisen tulppaanimallinen Minna skirt -hame on lähestulkoon loppu varastosta. Kannattaa toimia nopeasti, mikäli haluat varmistaa omasi!

Out of Office -viesti

Muutamalta putiikin asiakkaalta on tullut ihmetteleviä kysymyksiä, koska he ovat saaneet putiikista poissaoloviestin vastaukseksi tilaukseensa. Tilanne on niin, että vain yksi Go 4 it vol. 2 Shopin reippaasta henkilökunnasta on hyvin ansaitulla aurinko- ja rentoutuslomalla. Me muut pakkailemme täällä paketteja ihan normaaliin tahtiin! Jostain syystä tuo automaattiviesti pongahtaa myös tilaajille, mutta valitettavasti en pysty sitä välittömästi korjaamaan. Toivotaan, että pikapuoliin asia saadaan kuntoon!

Labels:


Comments:
heh, minäkin ihmettelin tuota lomaviestiä, kun vastasin minulle lähetettyyn sähköpostiin koskien tuota minna-skirt:iä :)
 
Maarit: Joo... Putiikin viestit menevät muutamalle henkilölle, että pystyisimme antamaan mahdollisimman nopeaa palvelua. Nyt on tosiaan sitten yksi lomalla.
 
Post a Comment<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?