Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Ruotsin muoti-ihme

Thursday, February 19, 2009

Ruotsin muoti-ihme

Viime sunnuntain Hesarissa oli iso juttu taloussivuilla ruotsalaisen muodin menestyksestä. Katarina Baerin artikkelista käy hyvin ilmi se tosiasia, että pelkkä luova lahjakkuus ja into päästä alalle ei riitä nostamaan nuoria suunnittelijoita menestykseen. Tarvitaan myös aimo annos osaamista itse busineksen pyörittämisestä.

Jos haluat lukea, mitä Minttu laukoo ruotsimuodista samassa jutussa kovan luokan ammattilaisten rinnalla, klikkaa leike isommaksi:

Aika hauska juttu muuten, että Acnen täkäläisessä mittakaavassa lähes legendaarinen johtaja ja perustaja Jonny Johansson on tismalleen samaa mieltä kuin minä musabisneksen ja muodin hyvin läheisestä sukulaissuhteesta ja samankaltaisuudesta. Monesti olemme musiikkialalla pitkään työskennelleen miähen kanssa keskustelleen, miten samanlaiset mekanismit ja toimintatavat niillä keskenään on, ja miten uskomattoman toisiinsa kietoutuneet musiikin ja muodin maailmat ovat.

Labels:


Comments:
Hassua, luin ton artikkelin (+oon lukenu tätä blogia varmaan vuoden), mutta silti meni ohi että mielipiteitään siellä lausuit juuri SINÄ!:O Oot ihan kunnon asiantuntija ilmeisesti kun hesarikin noin kyselee lausuntoja:))
 
Hyvä juttu tuo hesarin muotijuttu. Ainakin minun graafinen silmä lepää skandinavisessa muodissa. Vaikkakin suosin kotimaista Marimekkoa ja Vuokkoa aina silloin kun on mahdollista, niin täytyy myöntää että länsinaapurit ovat nimen omaan trendeissä aika ison harppauksen edellä. Jännä juttu, viime keväänä ostamani Odd Molly trenssi näyttää olevan muotia tänäkin vuonna, nimittäin olen bongannut stokkalta muiden merkkien vastaavan mallisia takkeja tämän kevään mallistosta :)
 
Ja Suomessa Hanna Saren meni konkkaan.
 
Post a Comment<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?