Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Rodebjer AW 2009

Monday, February 02, 2009

Rodebjer AW 2009

Ruotsalaisen muotisuunnittelun parhaimmistoon kuuluu ehdottomasti myös Rodebjer. Tunnistettavasti omanlaistansa klassisen feminiinistä suunnittelua toteuttava Carin Rodebjer sai kunnian avata Tukholman viimeviikkoisen Fashion Week -muotinäytöstapahtuman. Samalla näytös oli myös ainokainen, jota tapahtuman suojelija prinsessa Madeleine seurasi.
Jos ei nyt vielä ole tullut selväksi niin pikkutakki ja prässihousut on ruotsalaisten designereittein ykkösnäkemys ensi syksyn pukeutumisen kulmakivistä. Tehosteväriset nilkkurit samoin.
Paljettipalkilla koristeltu samettinen pikkumusta (-sininen?) edustaa tyylipuhdasta Rodebjeriä.
Kaksirivinen väljänmaskuliininen vyötäröltä kurottu villakangastakki löytyy niinikään useammastakin mallistosta. Rodebjerin tulkinta on hyvin klassinen.
Vajaamittaiset puntit, väljät räätälöidyt linjat, taskuihin tungetut kädet... Miksi tuntuu, että toistan itseäni??
Kerran vielä pojat! Kivan mekkoliinin (tuo täytyy kyllä ehdottomasti tsekata, kun se tulee kauppoihin) yhdistäminen särmiin nilkkureihin toimii täälläkin.

Loppukiitoksissa lisää... ja voin kertoa, että vastapäisessä katsomossa toisena vasemmalta eturivissä istuu itse prinsessa Madeleine. Rakeisesta YouTube-kuvasta häntä on tosin hiukan vaikea tunnistaa. ;)

Labels: , ,


Comments:
Toi samettimekko kyllä näyttää tosi kivalta, ja jollain tapaa tykkään myös tuosta ensimmäisestä housuasustakin. :)
 
Micci: Itse pidin kyllä tosi monesta Rodebjerin asusta. Niissä on vähän se "ongelma", että ne on niin luontevia, ajankohtaisia olematta silmiinpistäviä, että kunnon hehkutus ei oikein sovi kuvailutyyliin. Vaikka suoraansanottuna ei olisi mitään sitä vastaan, jos vaatekaappi yhtäkkiä pursuilisi Rodebjeriä... :D
 
Post a Comment<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?