Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Pastelliunelmia

Wednesday, February 11, 2009

Pastelliunelmia

En yleensä tunne oloani kotoisaksi pukeutuneena pastelliväreihein eikä jokakeväinen pastellisten vaatteiden invaasio aiheuta minkäänlaisia ostohaluja. Stella McCartneyn kevätkampiksessa haikeat kevätsävyt ovat paikallaan juuri niinkuin pitääkin - eli yhdistettynä salaperäiseen harmaaseen ja kivenkovaan kallioon.
Valkoinen smokkijakku ja vajaamittaiset prässihousut pääsivät aivan saman tien pakko saada -listalle! Onnistuisikohan tuollaisen ompeleminen itse? Nyt kun olen ollut niin ahkera ompelimon puolella muutenkin (hee hee)..

Huikaisevaa pastellitunnelmaa tarjoilee lahjakkaan Sofia Coppolan Miss Dior Chérie -tuoksulle ohjaama mainos:

Pariisi... I say no more!

Labels: , ,


Comments:
Stellan mainoskuva on ehtaa kasaria...ihan Kim Basingerin näkönen malli!
 
^ Saman huomasin minä. Kim Basinger rulettaa!

Oi tuo mainos.. se saa minut niin kateelliseksi pariisittarille. Minäkin haluan juosta pastellimekossa pitkon Pariisia ja syödä leivonnaisia boulangeriesta!
 
Jäin ilman Pariisi- teepparia ja olisinkin siitä kysellyt, että tuliko sinulle alun perin putiikkiin myyntiin paidasta ainoastaan M- ja L- kokoa, vai oliko sinulla S- kokoa myynnissä? Kun mietin vaan, että olisiko mistään mahdollista saada tuota S- kokoa enää?
 
Anonymous: Totta! Kylläpä onkin muuten Kim Basingerin kasarinäköä!! Vaikka ihanuus Kate Moss siinä kyllä taitaa olla...

Anna-Maria: Pariisin keväässä pastellimekotkin toimisivat! :) Eiköhän lähdetä sinne ja aleta pariisittariksi. ;DD

Hanna: Sain Pariisi-paitaa putiikkiin vain kokoja M ja L. Weekdayn putiikeista voi kysellä, jos heillä olisi vielä. www.weekday.se
 
Post a Comment<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?