Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

New York, New York!

Wednesday, February 18, 2009

New York, New York!

Perusteellisempia analyysejä New Yorkin muotiviikoilta on ihan takuuvarmasti tulossa, mutta tässä hiukan päällimmäisiä fiiliksiäni. Lupaavimmat mallistot ovat tähän mennessä esitelleet:

Marc Jacobs
Ei ihan kovin yllättävää, että fanitan jälleen täysillä Marc Jacobsin mallistoa. Tällä kertaa tosin tuntuu kuin menneisyyttä tulkitseva mutta tulevaisuuteen katsova yleisvire puhuisi suoraan minulle. Marc on onnistunut poimimaan lähimenneisyydestä positiivisia, energisiä ja jopa coolin huolettomia vaikutteita ja tulkinnut ne vapaasti itsevarmaksi, näyttäväksi ja vallitsevasta taantumasta piut paut piittavaksi moderniksi kokonaisuudeksi.

Diane von Furstenberg

Diane von Furstenbergin syysmallisto pääsee top-listalle hiukan samasta syystä kuin Marc Jacobskin. Liiallinen graafisuus, pelkistetyt kokonaisuudet ja liioiteltu minimalistisuus sucks! Ihanan elvyttävää saada nähdä kuoseja, värejä, yksityiskohtia ja naisellista iloa!

Alexander Wang
Tiedän, että muotibloggarikaarti on jo ehtinyt julistaa mr. Wangin pyöräilyhousut ja räätälöilyt jakut voittajiksi. Itselleni parasta on koko mallistosta henkivä tunnelma. Mustavalkoisuudestaan huolimatta leikkauksien ja materiaalien luomat yksityiskohdat hivelevät sielua ja selkeästi aikaisempia mallistojen rokkityttöä aikuisempi linja toimii täydellisesti. Sensuelli ei ehkä ole sana, jolla määrittelisin Alexander Wangia, mutta kukapa ei toivoisi olevansa seksikäs ja cool tavalla, joka huokuu itsevarmuutta?

Aika p...stä muuten, että Tinypic ei toimi... Siitä syystä monet edelliset postaukset ovat nyt ilman kuvia. I'm so sorry!!

Labels: , ,


Comments:
Hei mihinkä aikaan tortaina shopin sivut päivittyy? Tiedän olla valmiiksi kyttäämässä. :D
 
Kyllä tännepäin ainakin kaikki kuvat näkyy ja tinypic toimii.
 
hei kuule ei liity tähän postaukseen mutta kun näytät tästä asiasta paljon tietävän niin voitko sanoa onko drottninggatan ja götgatan tosi kaukana toisistaan? tai kuinka pitkä matka? ja missä se isoin H&M sijaitsee tyukholmassa? :)
 
Mee: Oletko tilannut putiikin uutiskirjeen? Heille tulee tieto päivityksestä ensimmäisenä.

Shandi: Näköjänsä oli onneksi vain väliaikainen häiriö. Toiset on vaan niin herkkiä hermostumaan.

Anonymous: Drottningatan on keskustassa, Götgatan Södermalmilla. Isoin H&M sijaitsee Hamngatanilla heti NK:n vieressä. Lisää shoppailuvinkkejä karttoineen löytyy mun shoppailuoppaastani: http://www.go4itvol2.com/tuotteet.html?id=19/
 
Post a Comment<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?