Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Lauantain After Ski

Saturday, February 07, 2009

Lauantain After Ski

Ruotsin suurin kaupallinen radiokanava Rix Fm järjesti tänään kunnon after ski -bileet Åre Torgetilla.
Ei kyllä käy kateeksi poppitähtiä... Pakkaslukemat olivat tänään iltapäivällä siinä parinkymmenen tienoilla, esiintymislava aivan luminen ja muutenkin olosuhteet vaikuttivat vähintäänkin hileisiltä.

Yleisöä oli pakkasesta huolimatta tullut paikalle koko torin täydeltä. Esiintymässä oli sekä nykyisiä että entisiä Ruotsin Idols -tähtiä. Pääesiintyjänä Takida.
Takidan finaali, Curly Sue, sai koko torin fjortikset laulamaan..

Labels:


Comments:
Mitä tarkottaa fjortikset? Silloin kasariaikoihin oli käytössä esim ballaste i stan jne slangi-ilmaisuja, mutta nyt kiinnostaa mitä fjortis tarkoittaa?
Täällä suomessa olen päässyt esiteini-ikäisten mukana tutustuu nuorison usiin ilmaisuksiin kuten esim fruittis (merkkivaatteita käyttävä) :)
 
Hei,

Missä olette yöpyneet Åressa?

Itse olen kerran ollut siellä ja haluaisin uudestaan vaikka heti. Nämä sun postaukset ja kuvat eivät ainakaan yhtään helpota.. :)

Anu
 
Anonymous: Fjortiksella tarkoitetaan teinityttöjä. Tulee sanasta 14 (fjorton), mutta tarkka ikä ei ole ratkaisevaa. Tunnelmaltaan fjortis on ystävällisempi ja "yleispätevämpi" kuin suomalaisten pissis, mutta kyllä niissä vähän samaakin on. :)

Anu: Meillä oli tosi mahtava kämppä Bysshuset -asuntohotellissa. Mielettömän hyvä sijainti ihan torgetin kulmalla ja upeat näköalat skutanille! :)
 
Post a Comment<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?