Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Yesterday's news

Saturday, January 03, 2009

Yesterday's news

Valokuvausharjoitukset jatkuvat. Kelpo digipokkaristani Canonin Ixus 70:stä saa takuuvarmasti tiristettyä laadukkaita ja kauniita kuvia myös hämärässä. En vain ole vielä ihan keksinyt että miten. Suuremmalla ISO:lla kuvaus onnistuu ilman salamaa, mutta lopputulos on aikas rakeinen. Toisaalta eipähän tarvitse harmitella, ettei hallitse edistyksellisien air brush -ohjelmien käyttöä. Ha ha!

Eiliseen asuvalintaan vaikutti ratkaisevasti täysin poikkeuksellinen keli - mittari näytti lähes kymmentä astetta pakkasta!! Kerrospukeutuminen ja riittävät villaprosentit takaavat onneksi lämmön säilymisen arktisissakin oloissa.
Perjantain ohjelmassa oli ensin iltapäivällä yksi mielenkiintoinen palaveri liittyen Go 4 it vol. 2 -putiikin uudistuvaan valikoimaan. Myöhemmin illalla treffasin muutaman opiskelukaverin kanssa. (Vertaistukea ei voita mikään!) Valitettavasti varastoistani ei enää löydy yksiäkään villahousuja, joihin äiskä pakotti pikku-Mintun pukeutumaan, mikäli talvikelillä halutti pukeutua hameeseen. Ainoaksi vaihtoehdoksi jäi siis housut. Eikä mitkä tahansa housut vaan sellaiset, joiden alle mahtuu mukavasti pitkät kalsarit. No okei, urheilukalsarit, mutta kalsarit kuitenkin. Huuuu... Cheap Mondayn ukkohousuissa on 70 % villaa, joten mukavuus oli ainakin taattu!
Toppi, pitkähihainen neule, neuletakki ja shaali tekivät parhaansa pitääkseen kylmän loitolla. Jalassa ainoat oikeat Vagabondin prätkäbootsit, jotka nielaisevat sisuksiinsa myös Peakin 80 % villaa sisältävät urheilusukat.

Labels:


Comments:
Öh, ei millään pahalla, mutta sun aikaisemmat kuvat on olleet paljo parempia :(
 
Anonymous: Sarkasmia.. juu nou?
 
Pitkä valotus. Laita iso takaisin normaalitasolle mutta valotusajaksi vaikka sekunti tai pari ja haarukoi siitä sitten tarvittavan kirkkauden mukaan.
Tietysti kohteen pitää olla aivan liikkumatta koko valotuksen ajan :)
 
Anonymous: Ah, kiitos vinkeistä!! On se hienoa, kun täällä on avuliaita ihmisiä!
 
Although there are differences in content, but I still want you to establish Links, I do not know how you advice!
 
wholesale jewelry
 
wholesale jewelry
 
runescape money
 
runescape money
 
aoc power leveling
 
wholesale jewelry
 
jordan shoes
 
jordan shoes
 
Post a Comment<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?