Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Uutta putiikissa!

Monday, January 19, 2009

Uutta putiikissa!

Jeee! Yksi ehdottomasti varmimpia lähestyvän kevään merkkejä on uutuuksien saapuminen putiikkeihin. Go 4 it vol. 2 Shopista löytyy nyt ensimmäiset herkkupalat sesongin tarjonnasta.

Peetun garderobiin päätyi rento laatikkomainen Coco-jakku. Onneksi sain heti luvan lainata sitä ensi viikon muotiviikkomenoihin. Jakku on perinteistä räätälöityä bleiseriä rennompi ja toimii erinomaisesti siksi myös päällystakin alla ilman, että alkaa ahdistaa.
Kuvassa alaosana valuvasta materiaalista valmstetut haaremihousut.

Herttaisuuskilpailun voittaa ehdottomasti suloinen heppa-teepaita! Hillityt murretut sävyt ja paidan juuri oikealla tavalla rennosti istuva malli tekee siitä helposti yhdisteltävän.
Heppapaita sopii mainiosti rikkomaan liian asiallisen pukeutumisen haudanvakavaa yleisvaikutelmaa, mutta rimmaa kivasti myös kulahtaneiden farkkujen kanssa.

Haaremihousut
on ihan must!
Samoin kuin särmä mustavalkoinen bootsi-teeppari. Voin vain kuvitella, miten se vain paranee ja paranee, mitä enemmän sitä pitää ja pesee...

Ajankohtaista laatikkomaista linjaa noudattaa kaunis Border-neuletakki. Suloisen pehmeää puuvillaa vielä kaiken lisäksi!
Monkin Minna skirt -hame on luonnollisesti mielestäni aivan ehdoton täysosuma - nimeä myöten! Pääsihän tuo jo edustamaankin lauantain päivällisille.

Kynsilakka-osastolle
on myös ladattu hurjasti uutuuksia. Essien tämän talven "mallistosta" on ihan totaalisen pakko testata sävyä Rock Star Skinny - eihän väri voi olla muuta kuin täydellinen, kun on noin hieno nimikin! Toinen vakava ehdokas talven suosikkilakaksi on Sexy Divide - eikä toisaalta cool sinivioletti Damsel In A Dress tai sähäkkä kultainen Shift Power sävytkään olisi yhtään hullumpia.
Täysin uutta putiikissa on laadukkaiden OPI-lakkojen saapuminen valikoimaan. Aluksi sävyjä on vain muutama tarkoin valittu vaihtoehto, mutta mikäli kiinnostusta riittää otan ilman muuta lisää sävyjä tarjolle. Tulokkaista varsinkin metallinhohtoinen vaaleanpunainen Who Needs A Prince? kiinnostaisi kovasti. Toisaalta cool harmaa Moon Over Mumbai voisi olla täydellinen manttelinperijä valikoimista poistuneelle Essien vaaleanharmaalle lakalle, jota jumitin kynsissä koko loppukevään ja kesän viime vuonna.

Tuttuun tapaan kaikki vaatepuolen uutuudet ovat ensin viikon verran tilattavissa edullisemmalla ennakkotilaushinnalla. Eli lauantaihin 24.1. asti on mahdollisuus tehdä mainioita täydennyksiä vaatevarastoon mukavaan hintaan!

Tsekkaa kaikki uutuudet täältä: Kevätuutuudet!!
Kynsilakkavalikoima löytyy puolestaan täältä: Kosmetiikka ja kynsilakat

Tervetuloa ostoksille!!

Labels:


Comments:
Kysyisin Monkin vetoketjuhameesta, että kuinka paksua kangasta se on? Onko se siis ihan iholle liimautuvaa ohutta trikoota vai vähän jämäkämpää kangasta? Kiitos!
 
Moona: Vetuketjuhame Pain skirt on MTWTFSS:n mallistoa ja se on hiukan vahvempaa ja itseasiassa tosi napakkaa trikoota. Eli ei sellaista lörppöä, joka painautuu jokaiseen mutkaan, mutta malliltaan se on varsin kapea, että sikäli se kyllä on ihonmyötäinen. Paitsi, jos ottaa kokoa isomman kuin tavallisesti.
 
Oi, ihan mahtavia juttuja! Haaremihousut houkuttaa nyt tooosi kovasti, samoin vetskarihame ja kitin värinen paita! Voi aww, ja just kun menin tuhlaamaan kenkiin ja odottelen niitäkin vielä postista :DD Mut tosi mahtavaa, että vetskarihametta on taas :) Minttu, sä olet niin ihana :D
 
Miten isoa/pientä kokoa Minna Skirt on? Mitä kokoa esim. Peetun päällä oleva hame on? Normaalisti välimuotoa s/m alaosa ja mietin sopivaa kokoa..
 
Idhren: Voi kun ihanaa olla ihana!! :D

Anonymous: Ei mitenkään erityisen pientä - eli, jos olet pieni M kannattaa valita S. :)
 
Post a Comment<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?