Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Storfrämmande!!

Saturday, January 24, 2009

Storfrämmande!!

Tänään ei olekaan ollut ihan tavallinen lauantai, sillä ihana Nelliina on käymässä Tukholmassa! Treffasimme jo aamuhämärissä (no, yhdeksältä on vielä hämärää...) ja suuntasimme yhdessä kohti Stockholm Quality Outlet -shoppailualuetta.
Shoppailupäivää piristi järjetön jäätävä puuskatuuli ja alijäähtynyt vesisade. Sikäli ei mikään ihme, että yhdeksältä oli vielä hämärää, kun kuvanottohetkelläkin oli niin pimeää, että kameran automaattivalotus tarvitsi salamaa. Kello oli kuitenkin vähän yli 12 - eli pitäisi olla päivän valoisin hetki. No, tuulessa ja sateessa riepotetuista bloggareista sopii hyvin vähän kauempaa otettu kuva... Ei tarvitse klikata isommaksi. :)

Shoppailun kannalta ajoituksemme oli varsin passeli. Melkein kaikissa putiikeissa oli messevät lisäalet päällä. Esim. Whyredillä sai jo valmiiksi mukavista outlet-hinnoista 50%-70% alennuksen, Filippa K:lla samoin, puhumattakaan Vagabondista, jossa oli hyllykaupalla kenkiä 5-10 eurolla ja loputkin ota 2 maksa 1 -hinnalla.

Etukäteen päätin erinomaisen vakaasti, että menen vain oppaaksi ja seuraksi, mutta en missään tapauksessa osta itselleni mitään.

Päätös oli murentua jo ensimmäisessä putiikissa, Acnella, kun törmäsimme tulevan sesongin mallikappalehyllylle. Kaikki mallikengät maksoivat vain 40 euroa ja tarjolla oli mm. tumman mahonginruskeat krokopainetut stilettonilkkurit. Tai eihän ne oikeastaan nilkkurit olleet, koska "vartta" oli vain noin sentin verran, mutta miksi ihmeessä sellaisia pistokkaita sanotaan? Järjettömät piikkikorot kuitenkin ja muutenkin aivan ihanat. Nelliina tuumasi, että kyseiset kengät olivat jo ihan fetissi-korkeat... Neljännellä sovituskerralla uskoin että jalkani ei edelleenkään ole kokoa 37 vaan 38, joten sinne jäivät. Nyyh!

Vagabondilla tein edullisen järkiostoksen:
Mustat perusballerinat, joita piristää täplämäinen kiiltonahkakuviointi huimaan 5 euron hintaan. Tätä voisi sanoa todelliseksi järkiostokseksi - sen verran ahkerasti kuivemmilla keleillä tulee kuljettua ballerinoissa.

Whyredillä en voinut vastustaa ohuenohuesta, melkein läpikuultavasti puuvillan ja villan (!!) sekoituksesta valmistetusta smokkilaskoksin yltympäriinsä vekatusta paidasta. Aika perus, mutta kuitenkin särmä.
Itselleni tuli paidasta mieleen Madonna James Bond -leffassa Die Another Day ja Nelliinalle joku samurai-juttu. Laatupaita mega-alehintaan ilahdutti kovin ja käyttöäkin tulee heti ensi viikolla, kun Tukholman muotiviikko starttaa maanantaina.

En viitsi paljastaa, mitä Nelliina löysi, mutta sen verran voin kertoa, että Hopen putiikista tehdystä löydöstä olen vähän kade ja kaikki Vagabond-fanit menevät varmasti sekaisin, kun Nelliina esittelee löytönsä... :)

Labels:


Comments:
tuosta verkkokaupasta kyselisin että eikös nettikaupoilla ole AINA 14 päivän palautusoikeus?
 
Anonymous: On, jos tuotteita ei ole käytetty.
 
Oi minäkin haluan vagabondin kenkiä noin halvalla! :O
 
Moi! Oon tulossa Tukholmaan ensi viikon perjantaina. Luuletko että noi alennusmyynnit on silloin vielä "päällä" siellä? Taitaa meinaan ainakin Suomessa vedellä viimeisiään.. Tarkoitus olis mennä ainakin Outletiin.

P.S. Kivat kengät :)
 
Voi kun kivat kengät olit löytänyt ja halvalla!! Onko Nelliina pitkä vai ootko sä lyhyt? :)
 
Maija: Tänne vaan ostoksille!! ;)

Ebu: Eiköhän täällä ainakin jossain vielä ole alet käynnissä - uskoisin!

Hanna: Nelliina on tosi pitkä... Mun mielestä oon aika perus 166 cm. ;D
 
Oh, ihana tuo Whyredin paita!! JA mitä hitsiä, Vagabondit viidellä eurolla???!!!
 
Hei, teikäläiselle on haaste mun blogissa :>
 
voi vitsit miks mä en oo nyt tukholmassa?;)
ihana paita! ja hyvä sijoitus nuo perusballerinat, vagabondin on parhaita ja kestäviä:)
 
Joy: Siellä oli kyllä ihan hullu ale menossa... :)

Pnkd: Thänks!! Vastailenpa saman tien!

Taina: Ajattelin kanssa, että ballerinoihin sijoitetut (kokonaiset) 5 euroa tulevat varmasti tuottamaan paljon iloa. Sen verran paljon ballerinoja tulee käytettyä. :)
 
Post a Comment<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?