Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Ruutuneule ja pikkuhamonen

Friday, January 02, 2009

Ruutuneule ja pikkuhamonen

Aleshoppailut eivät ole toistaiseksi juuri houkutelleet. Hiukan olen listaillut vakavimpia puutteita ja tärkeimpiä perusperiaatteita virheostojen välttämiseksi, mutta eipä niille ole juuri ollut käyttöä, kun en ole viitsinyt lähteä kauppoihin tungeksimaan.

Onneksi Peetu pitää meidän shoppailumainetta yllä. Tosin aikas maltillisen saaliin kanssa hänkin saapui kotiin. Kahdesta aleostoksesta toinen on H&M:n supermini huitulahame.
Kiva keväisenkepeä kuosi saa trendysti särmää päälle ommellusta metalliketjusta. Toimii legginsien kanssa jo tammikuussa ja sopii Peetun stailiin kuin nakutettu.
Vielä emme ole kyllästynyt vetoketjuihin - ehei!

Järkiostos TopShopin miesten osastolta Topmanilta: sini-mustaruudullinen neuletakki.
Jossain vaiheessa Peetu valitteli, että hänen vaatevarastossaan on ammottava aukko vähän lämpöisempien kouluvaatteiden kohdalla. No, nyt pitäisi aukon olla ainakin pikkusen pienempi.
Tarpeeksi väljä, riittävän rento, mukavan pehmoinen ja sopivasti cool. Kaikki potentiaalisen lempparineuleen tunnusmerkit täyttyvät!

Labels: ,


Comments:
Tosi kiva tuo ruudullinen neuletakki:)

Ja asiasta kukkaruukkuun on muuten tapetti taustallakin aivan valloittavan upea!
 
Sisustusunelmia: Kiitos! Tapettia on pari rullaa vielä jäljellä... Pitäis varmaan myydä ne kirppiksellä tai jotain. Ei onnistunut oikein meikäläisen menekkilaskelmat! ;DD
 
KAMALAT RILLIT
 
Hieraisin silmiäni...kun asuin 80-luvun alussa Tukholmassa, H&M (tunnetaan suomessa nykyään lempinimellä HomoMesta):stä sai ihan samanlaisia vaatteita.....tää ei ole unta koska siihen aikaan ei ollut läppäreitä eikä blokeja...

UllaUrsula
 
Anonymous: OMG!!!

UllaUrsula: Ympäri mennään yhteen tullaan - niinhän tää menee! :D
 
You these things, I have read twice, for me, this is a relatively rare phenomenon!
Personalized Signature:常州麻将,常州三打一,常州攻主,常州斗地主,常州4人升级
 
aoc power leveling
 
Post a Comment<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?