Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Pukeutumispähkäilyjä...

Sunday, January 25, 2009

Pukeutumispähkäilyjä...

Ensi viikolla - eli siis heti huomenna - alkaa jälleen Tukholman muotiviikko! Ihan mahtavan hienoa päästä jälleen seuraamaan, mitä ruotsalaiset ja tänä vuonna myös pari tanskalaista suunnittelijaa miettivät garderobimme menoksi ensi syys-talvikaudelle. Ihan huippis jänskää, että muotiviikon suojelijaksi lupautunut prinsessa Madeleine on itse läsnä ensimmäisessä tiedotustilaisuudessa ja myös avaa virallisesti tapahtuman.

Muotiväen vuoden merkkitapahtuma aiheuttaa pienoista pukeutumispaniikkia. Ei nyt niin, että edes kuvittelisin häikäiseväni ketään asuvalinnoillani, mutta kiva olisi olla sen verran asiallisesti pukeutunut, että sulautuisi joukkoon.

Jotta asu-angsti ei ylittäisi sallittuja kertoimia, mietin jo vähän valmiiksi, mitä pistäisin päälleni. Kommentit, parannusehdotukset ja kritiikki on tervetullutta.

Maanantai:

Ohjelmassa avajaiset, näytöksiä myös virallisen juhlapaikan, Bernsin ulkopuolella, cocktailsit kaupungintalolla (jotka todennäköisesti jäävät väliin, koska en missään tapauksessa halua missata Fifth Avenue Shoe Repairin näytöstä).
Monkin laatikkomainen jakku tuo asiallisuutta The Local Firmin teepparimekkoon, harmaat sukkikset, Filippa K:n pikkulaukku ja Zaran sandaalit (+ bootsit ulkokenkinä). Ranteisiin röykkiö ketjuja ja mustaa nahkaa - eiköhän se siitä.

Tiistai:

Tiistain näytökset kahta lukuunottamatta pidetään Bernsissä, joten ihan kovasti ei tarvitse ravata kaupungilla. Illalla Max Factorin bileet.
Uusi Whyred paita, nahkahame ja asusteina Botkier + ikivanhat DinSko popot. Joku ehkä lisäisi kaulaan Givenchy-ketjuja kasapäin, itse tuumaan, että less is more... Korvikset ehkä.

Keskiviikko:

Kaikki näytökset Bernsissä, joten ravaus jää aika minimaaliseksi. Toisaalta näytöksiä on enemmän kuin minään muuna päivänä. Illalla pääsponsorin Mercedes-Benzin järjestämät bileet.
Sonia Rykielin niittineule on riittävän iisi päiväksi, mutta silti tarpeeksi särmikäs illaksi. Kotiin vaatteiden vaihtoon, kun ei ole toiveitakaan ehtiä. Lisänä Whyredin haaremihousut ja saman firman nilkkurit + Filippa K:n pikkulaukku.

Torstai:

Vauhti hiljenee jo huomattavasti. Ohjelmassa enää pari näytöstä mm. Beckmansin oppilasnäytös sekä muutama palaveri. Ajattelin testata Balmain-lookia, mutta riippuu vähän keleistä tohtiiko maailmalle lähteä läpeensä reikäisissä farkuissa.
Jakku Acnelta, farkut Cheap Monday, teeppari TopShopin Kate Moss mallistoa ja kengät sekä kassi as usual.

No mikä on tuomio??

PS. Helsinki Vintage -kisaan on tullut luvattoman vähän osallistumisia. Vielä ehtii vielä ehtii ja voittotsäänssit ovat aivan mainiot! Osallistu, osallistu!!!

Labels:


Comments:
Keskiviikon asu on ainakin paras, eikä muutkaan ole huonoja! Niittipaita, voiko olla parempaa...
 
Entä jos kokeilet lisätä tiistain asuun hopeisen ranneketjun tai pari? Kaulakoruja en laittaisi, mutta hillityt ranneketjut toisivat kivasti "väriä"..? :)
 
öö... onko sulla useinkin tapana suunnitella etukäteen koko VIIKON asu?????
 
Siis anteeksi nyt vain, mutta saanko kysyä kuinka vanha olet? Aiemmasta postauksesta kävi ilmi, että olet 30- paikkeilla mutta miksi sitten hyvä ihminen pukeudut kuin teinit festareille?!
 
Oikein hyviä asusuunnitelmia, kaikki asut ihania!
 
T-shirtklänningen är jag tveksam till (fjortis-varning???!! :)) men resten är ju super!!!
 
Pyh, älä välitä kommenteista ikää koskien. Hienoja asuja olet suunnittelut, kaikki eivät vain tajua muotia. tiistai varsinkin oli mieleen. muoti kuuluu kaikille, ikään katsomatta!
 
Ihanat on asut! Itse pukisin ehkä maanantain asun kanssa mustat pillit, mutta olen varma, että sun urheilijan sääret ja takapuoli kestää katseet! Näkisin myös mielelläni sun päällä sen ihanan harmaan monkin hamosen, se on niin chic ja klassinen samalla.

-Sade
 
Keskiviikon asu on paras, tosi hyvä.

Perjantain asun teepparin vaihtaisin yksiväriseen (mustaan) "Acne-tyyliin" laskeutuvaan teeppariin/paitaan.

Maanantain asuun lisäisin pillit/farkkuleggarit/kapeat tummat housut.
 
Kaikki asut ovat aivan ihania. Nuo haaremihousut erityisesti aiheuttaa pientä kateutta. ;)

worried, pitääkö muoti unohtaa, kun ikää on enemmän kuin 30? En ymmärrä. En mä ainakaan suostu. Musta on just coolia, että Minttu on niin tyylitietoinen, vaikka hän on vähän vanhempi.
 
missä oot töissä?
 
Kivoja asuja olet suunnitellut. Ota kaikki irti muotiviikoista. Me muut odotellaan vaan raporttejasi.
 
tykkäsin ihan kamalasti kaikista! ekan päivän asun mekko tosin ei ehkä miellyttänyt silmää iiiihan kamalasti, mutta ei sekään paha :)

Ja voi että tuo kommentti ikääsi liittyen sai mut nauramaan. Jos nuo asut olivat kuin teinit festareilla niin pyydän anonyymia tutustumaan ensin hieman tämän talven muotiin.
 
Vetäviä vetimiä kaikki! Itse en kyllä sanoisi tiistain kenkiä ikivanhoiksi - muistako väärin, olisivatko reilun vuoden vanhat? Muotiajanlasku taitaa olla toki jotain muuta kuin tavanomainen...:)
 
W: Kiitti... saa nyt nähdä päädynkö ihan noihin, kun on aika lähteä maailmalle...

Kate: Hyvä idea! Tosin voisin laittaa pronssin värisiä renkuloita - matsaisivat laukun hiluihin. Kiitti inspiraatiosta! :)

Anonymous: No muotiviikkoja varten tulee kyllä mietittyä. Se on vähän eri asia kuin tavallisesti.

Worried: Ai, pukeutuvatko teinit nykyään noin styleksi festareille? Pitäisi varmaan mennä oikein omin silmin toteamaan! ;D

Sara: Voi kiitti!!

B-M: Ja, där har du rätt i... Har inte testat outfiten än, men det kanske blir nån liten förändring.

Asta: Kiitti kannustuksesta - olen aivan samaa mieltä!

Sade: Täytyy vielä miettiä tuota tän päivän asua. Karkin mielestä teepaitamekko näytti pyjamalta. Not good! ;D

Jenni: Se mun Sonia Rykielin toppi voisi tosiaan olla parempi Acnen jakun alle.. Ehkä tuo vaalea TopShop teeppari olisi parempi kesemmällä... :)

Ele: Kiitti puolustussanoista! Whyredin haaremit on ihan suosikit - niin mukavat päälläkin kaiken lisäksi!

Anonymous: Päätöikseni opiskelen, mutta teen lisäksi erilaisia fiikkuhommia.

Piu: Kiitti, kiva kuulla! Vähän ehkä pitää asuja vielä säätää, mutta suunnittelua varten tämä postaus olikin.

Tuike: Ah joo... Kengät tuntuvat ikivanhoilta, koska olen pitänyt niitä niin mielettömästi. Mutta eihän ne tosiaan ole kuin puolitoistavuotta vanhat. :)
 
Ihania asuja kaikki, ihan hyvä idea muuten miettiä valmiiksi asuja (ja kivata ne että muistaa vielä myöhemmin!) :)
 
Perjantain asu on paras :)
Miten sait kutsukortit muotiviikolle?

-T-
 
Jenni!: No juuri sitä ajattelin - eli eipähän sitten tarvitse aamulla kiireessä ja stressissä miettiä, mitä kiskoisi päällensä... ;D

-T-: Kiitos! Pääasiassa pyytämällä. ;DD
 
kommentoiden anonymouksen ihmettelyä asusuunnitelmasta: minulla on ainakin tapana suunnitella viikon vaatteet etukäteen aina.. onko se oikeasti outoa? :O Aamulla säästyy monta minuttia kun napsii vaan valmiit asut päälle, ja päivän mittaan ei ala ärsyttämään että päällä on väärä paita tai liian vähän koruja..
 
Kiireiselle viikolle on just fiksua miettiä asut kerralla, tähän blogi on maailman paras työväline. Muotibloggauksen paras puoli on just se, että kun aikaa on, sinne kerkeää ideoimaan asuja, sit hulinassa voi vilkaista, mitä on kenties joskus tullut ajatelleeksi, ja toteuttaa sit sen.

Mun mieleen on noi kaikki, teepaitamekon vaikeudesta avauduinkin jo. (Kylmällä risojen farkkujen alla pienisilmäiset verkkosukkikset tai muut reteet sukkahousut toimii!!)

Nimimerkille "worried" urahtaa kohta 34-vuotias Pirkanmaalta, että älä nyt jaksa.
 
Kate: Ihan totta! :)

Sugar Kane: Tosiaan - verkkosukkikset toimisivat just hyvin reikäfarkkujen alla! Kiitti ideasta!! :)
 
Post a Comment



<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?