Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Paljastus...

Friday, January 23, 2009

Paljastus...

Aika moni ehdotti Karkin bal-mekon inspiraation lähteeksi Carrien tyllimekkoa, joka joutuu bussikurahyökkäyksen kohteeksi alkuteksteissä. Teoriassa näin olisi voinut ollakin, niinkuin myös Tuhkimon tai melkeinpä kenen tahansa Disney-prinsessan tai sellaiseksi päätyvän mekko olisi sopinut vaaleansinisen silkki-tylliunelman esikuvaksi.

Pari kuvaa in action... Ja vuosihan on 2006 toukokuu.
Ysillä Karkki oli erittäin lyhythiuksinen blondi. Monien mielestä oikein pukeva kampaus, mutta juurikasvun kurissa pitäminen ja blondi-symbolina pasteeraaminen oli sitten lopulta liikaa.

Valitettavasti Karkin bal-outfitista on kunnollisia kokokuvia vain siten, että ex-bf roikkuu tiukasti kainalossa... Siitä syystä aika tiukka rajaus, mutta you got the point?!

Sit vielä se inspiraation lähde:
Paris Hilton!!

Joka puolestaan on inspiroitunut vähintään Marilyn Monroesta... Kuva on aika surkea, mutta ihan mahoton tehtävä etsiä jokin tietty mekko tietyn julkkiksen päällä about vuodelta 2006 tai 2005... Pelkästään people.comissa on melkein 700 Paris Hilton -kuvaa! (ja mä tsekkasin ne kaikki!)

Labels:


Comments:
Tuo mekko on kyllä hirmuisen nätti! :)
 
Hän on kaunis =)
 
Kaunis karkki. :) Ja tosi hyvin kyllä onnistuttu toteutuksessa, kun katsoo mikä on ollut esikuvana. :)
 
Tuo tukka sopii ihan mielettömän hyvin Karkille!
 
Tosi kaunis mekko, ihän täydellinen!
Ja tosi hyvin sopii nuo hiukset Karkille.
 
Kk: Kiitos! Olimme kyllä molemmat tyytyväisiä lopputulokseen! :)

RagDoll: Niin minustakin!! :)

Jenni: Eikö vaan! Karkki halusi nimenomaan suoran yläosan, ettei tule niin liivimäinen ja vähemmän bling-blingiä vyöhön...

Sara: Kaunis mutta työläs tuollainen blondattu lyhyt kampaus.

Katja: Voi kiitos! Olimme itsekin tyytyväisiä lopputulokseen ja hauskaa, että puku mahtuu edelleen Karkille. :)
 
Voi miten hyvin tuo vaalea väri sekä malli sopii Karkille. Ihana! Aloin jopa itse miettimään samaa mallia itselleni.. As said, vaaleana ja lyhyenä pitäminen tulee kyllä hintavaksi ja työlääksi. Mutta kaunis se on :)
 
Johanna: Mekon malli on aika klassinen (niinkuin Marilyn-linkki osoittaa), vaikka nyt onkin enemmän sitä mallia, jossa tyllit alkavat heti vyötäröltä.
 
Post a Comment<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?