Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Kuka on menossa?

Wednesday, January 14, 2009

Kuka on menossa?

8. helmikuuta on Helsingissä ihan mahtavalta kuullostava tapahtuma Helsinki Vintage! Vaikuttaa ihan mielettömältä häppeningiltä - eikä ainakaan ihan pelkästään kauniin vintage-henkisen visuaalisen ilmeensä takia.

Täkäläiseen Bakåt:Framåt -tapahtumaan verrattuna Helsinki Vintage näyttäisi olevan vierailemisen arvoinen myös Mintun kanlaisille vähemmän tottuneille 2nd hand -shoppailijoille. Muutakin ohjelmaa on kiitettävästi pääsymaksun vastineeksi. Sekä burlesque-tähti Sally Vanilla että garagerock-bändi Atomic Blast vaikuttavat tosi hauskoilta, vaikken kyllä kummastakaan ole ikuna kuullutkaan...Hauskaa on myös, että myyjiä on kaikenlaisia ja kaikki varmasti tuovat ne parhaimmat helmensä messuille myytäväksi. Silloin on vähän noviisimmallakin penkojalla mahdollisuus tehdä löytöjä.

Valitettavasti olemme varanneet reissun Åreen jo syksyllä niin, että paluupäivämme on juuri tuo samainen sunnuntai. Reissun siirtäminen ei ole ihan helppoa - enkä tiedä onko se enää edes mahdollistakaan. Sinänsä ihan mahtavaa lähteä Åreen, mutta kun kerrankin Helsigissä olisi jotain, jonka todella haluaisi nähdä ja kokea!

Oletko sinä menossa Helsinki Vintage -tapahtumaan? Käsi ylös!

Labels:


Comments:
Kyllä oon ajatellut mennä tapahtumassa käymään. Lippua en ole vielä ostanut, mutta senkin asian voisi lähipäivinä hoitaa kuntoon.
 
Sen verran mukavalta tapahtumalta kuulostaa, että onhan tuo pakko käydä tarkastamassa :) Jos sitä vaikka tekisi löytöjä..
 
Todellakin menossa! :)
 
tuon perusteella on varmaan pakko mennä. muuten en kyllä ollut kyseisestä kuullutkaan. :)

ja vastaten aikaisempiin kysymysteni vastauksiin niin kiitos. oli erityisen mukava kuulla, että kaikki alet ei ole sielä alkanut marraskuun puolessa välissä ja että alet on paremmat kuin 20 %. kävin myös ostamassa shoppailuoppaasi. toivottavasti osasin maksaa sen oikeaan osoitteeseen. :)
 
Käsi ylhäällä!
Olen tosin ostanut reilun viikon sisällä neljä (!) vintagemekkoa, joten toivoa sopii, ettei messuilta löydy mitään... Ei vainaskaan, toivottavasti löytyy jotain ennaltamäärittelemätöntä ihanaa.
 
Me! menossa ollaan, ajattelin ostaa liput ennakkoon, että pääsee ekojen joukossa kiinni tavaraan :)
 
Joo, kyllä olen! Sehän päättää ihanan Helsinki Burlesque viikon!
 
Pinja2: Lipun ennakkoon ostaneet pääsevät kuulemma tuntia ennen muita sisään tapahtumaan.

Invisible Inkie: No ei käy kateeksi... eipä!

Maria: Äh, ehkä munkin tuloni vielä järjestyy.

Cherries and coconuts: Mä kyllä ainakin menisin! Ja alekampetta täällä on vielä vaikka miten jäljellä! Toivottavasti saat shoppailuoppaasta kanssa hyviä vinkkejä!! Kannattaa muuten mennä rohkeasti mm. Nathalie Schutermanille, vaikka siellä onkin vaksit ovella ja muutenkin "sellanen" meninki. Aleprosentit alkavat olla niin isoja sielläkin, että ainakin jotkut lähentelevät jo ihan normaalin budjetin rajoja. :)

Satu: Oih! No takuulla löytyy!! Vitsi kyllä harmittaa, jos en tonne pääse!

Ouna: Ai että, no niin mäkin kyllä tekisin, jos nyt sinne asti päästään...

Elsa: Siellä on siis jotain Burlesque-häppeningiä koko viikon? Helsinki on kyllä ihan mesta paikka!!
 
Post a Comment<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?