Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Kakkulamessuilla

Thursday, January 22, 2009

Kakkulamessuilla

Tämä päivä on mennyt kaupungilla hilpastellessa (only business, no pleasure ;D) ja Optonordic silmä- ja aurinkolasimessuilla.

Oli varmaan ensimmäinen kerta, kun näin silmälaseja esiteltävän catwalk-näytöksen avulla.
Ihan hyvinhän tuo toimi, vaikka lähietäisyydeltä tarkasteltuna erottuu parhaiten kaikki ihanat yksityiskohdat. Niinkuin esim. särmät piercing-koristellut Ann-Sofie Backin aurinkolasit.


Aloin välittömästi suunnitella hankkivani alemmat, yhdellä renkaalla lävistetyt vahvuuksilla ja ilman tummennusta. Olisivat ihan mielettömän hienot kakkulat!! Just sopivan särmät, mutta päheitten 70-lukuhippi-muotoisten linssien ansiosta kuitenkin kaikkea muuta kuin jyrkät. Edellisten hankkimisesta on tosiaan jo hiukan aikaa...

Aamuinen aika kiva talvikeli muuttui räntävesisateeksi ja parin asian hoitamisen vuoksi piti kävellä noin sata kilometriä. Korkeat korot olivat toisin sanoen kaikkea muuta kuin järkevä valinta. Ja jakku oli kuuma talvitakin alla - olisi pitänyt laittaa trenssi. Enkä taida ensi kerralla laittaa raitapaitaa jakun alle... Onhan kokonaisuus muuten aika kiva, mutta oikeasti jakku vaatisi vähemmän laatikkomaisen topin allensa. Vai mitä sanot:

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Olen muuten aika haka ajastimella kuvaamisessa... Tässä on ainokainen kuva, jossa näkyy kengätkin!

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Bloggari katselee ihmeissään: mihin mun jalat hävisivät!?

Image and video hosting by TinyPic

Labels: , ,


Comments:
Joo, samaa mieltä siitä, että ehken joku kevyempi ja naisellisempi toppi voisi toimia paremmin tuon laatikkomaisen jakun kanssa. Kokonaisuus on noin ehkä hivenen raskas. Mutta muuten oikein kiva asu! :)
 
Mun makuun tuo kyllä toimii raitapaidan kanssa :)

Itse oon ollu kerran aurinkolasinäytökseesä. Tuntui hivenen hassulta katsella laseja catwalkilta, minusta niihin oli hankala keskittyä kun katse tahtoi vääjäämättä siirtyä vaatteisiin.
 
Micci: Joo... Jotain hiukan vartalonmyötäisempää ehkä ja pääntie saisi olla vähän hengittävämpi.

Shandi: Livenä tykkäsin asusta kyllä ihan, mutta jälkikäteen kuvia katsellessa tuli sellainen olo, että jokin ei nyt nappaa.

Jotenkin tosiaan hassua esitellä catwalkilla laseja, mutta toistaalta niinhän ne on irl myös - eli asukokonaisuuden osana...
 
Post a Comment<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?