Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Kaasoa lahjotaan!

Thursday, January 15, 2009

Kaasoa lahjotaan!

Sain eilen ihanan yllätyksen mun morsiameltani! Istuttiin jo leffateatterissa, mutta valot olivat yhä päällä. Olin tikahtua hämmästyksestä, kun nykyinen rouva kaivoi laukustaan ihanan lahjapakkauksen ja ojensi sen käsiini!
Japanilaiset ja ilmeisesti muutkin aasiailaiset ymmärtävät hyvin, että upea lahjapakkaus on ehdottomasti osa lahjaa. Pilgrimin laatikon erikoinen muoto ei valitettavasti selviä kuvasta, mutta jotenkin ihanan kutkuttavaa saada perusteellisesti ja ajatuksella pakattu lahja!

Ja mitä sieltä paljastuukaan!
Kaunis kullan ja tummanpunaisen (häiden teemaväri!) sävyinen berlock-rannekoru.!! Sopisi aivan mainiosti kaasopuvunkin kanssa käytettäväksi. Tosin sille ei taida nyt ihan lähitulevaisuudessa olla tarvetta.

Rannekorun riipukset istahtavat mukavasti kämmenselälle. Tykkään tosi paljon tuosta ketjusta, joka koostuu pienistä pallukoista.
Miksi ihmeessä mun käteni näyttää aivan raa'alta kalkkunalta??

Uusi rannekoru vei ajatukseni välittömästi kesään ja aloin haaveilla boheeminrokkaavasta kesämekosta.
Kuvan Chloén mekko rimmaa hyvin rannekorun kanssa. Jalkaan vain Havaianakset ja hiukset auki suhruisille kesätuulen tuivertamille kiharoille. Tai ehkä Matthew Williamsonin H&M-mallistosta löytyy jotain tämän tapaista. Tosin vähemmällä kullituksella ja särmemmillä väreillä Mintulle. Kiitos.

Labels:


Comments:
Onpa nätti rannekoru! En oo ikinä tykänny amulettikoruista, jos viidennen ikävuoden synttärilahjana saatua Prinsessa Ruusunen korua ei lasketa:D Mut tuossa on vaan sitä jotain, musta-hopeana tänne kiitos!
 
Mulla on Pilgrimin ketju, johon kerään papukaijalukollisia pieniä riipuksia. Se on lempiriipukseni, omistan jo avaimen, tähden ja mustan pienen lasipallon! Kerään lisää. Niitä on joskus tarjouksissa.
Ranneriipus on tosi kaunis. riipukkeet on irroitettavissa, otaksun ja niitä voi laittaa muihinkin koruihin.
Dodo
 
Suhkur: Musta-hopeana tuo voisi toimia tosiaan myös.. Olisi vähemmän boho ja enemmän rock sen värisenä. :)

Dodo: Tykkään tosi paljon tuollaisista koruista, joita voi itse koota ja käyttää haluamallaan tavalla!
 
Tosi kaunis koru ja tyylikäs pakkaus. Olet ihan oikeassa, että pakkaus on iso osa kokonaisuutta johon kannattaa panostaa.

Tanskasta tulee yllättävän paljon myös näitä kansainvälisesti tunnettuja korumerkkejä. Kuinka niin pieni maa saakin niin paljon aikaiseksi..?
 
Kristina: Tanskasta tulee tosiaan ihan suhteettoman paljon kivoja muoti- ja korumerkkejä. Mitähän niillä laitetaan siellä juomaveteen?? :)
 
Ihanaa että tykkäsit!! Mua vähän kyllä hymyilytti tuo sun suomen kielen väännös: Tosin vähemmällä kullituksella ... tämän voi lukea kahdella tapaa - vai onko mulla vain likainen mieli ;)

Mä kanssa oon joskus miettinyt miten ihmeessä Tanskasta tuleekin niin paljon kaikkea, muotia, koruja, sisustus- ja koristekamaa... Ne on tosi innovatiivia.
 
Post a Comment<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?