Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Helsinki Vintage -kisan voittajat

Monday, January 26, 2009

Helsinki Vintage -kisan voittajat

Arvontojen järjestäminen voi käydä työlääksi - etenkin jos arpalippuja tulee satamäärin. Ihan yksinkertaista ei ole myöskään voittajan päättäminen muilla perusteilla. Kaikkein mieluiten sitä antaisi palkinnon ihan jokaikiselle osallistujalle. Helsinki Vintage -kisaan osallistui urhea määrä kilpailijoita, mutta voittajien valinta aiheutti melkoista päänvaivaa.

Ankaran pohdinnan lopputuloksena saatiin päätettyä kolmen eri kategorian voittajat - tadaa:

1. Paras 2nd hand -tarina

2. Kuva parhaasta Vintage-löydöstä

Varsinkin kuva-kategoriassa voittoja olisi voinut jakaa vaikka kuinka monelle... Palkintopallille päätyivät perusteellisen vatvomisen jälkeen:

Pinja!!
Pinja lähetti ison kasan kuvia toinen toistaan hienommista löydöistä. Viimestään eurolla löydetyt Diorin mokka-avokkaat ratkaisivat voiton! Tällaisia löytöjä kun itsekin osaisi tehdä!!

Lotta!!
Kymmenellä eurolla hankittu aito 50-luvun mekko on suloisuudessaan verraton. Stailaus Minni-hiireksi rimmaa kivasti, vaikka arkipukeutumisessa korvat saattaisivatkin aiheuttaa ei-toivottua huomiota. ;)

3. Linkkiarvonta

Arpominen on sentään helppoa... Linkkiarvonnassa onnetar suosi nimimerkkiä:

Shandi!!

Lämpimät onnittelut voittajille ja suurkiitos kaikille osallistujille!!


Voittajat - lähetättekö yhteystietonne osoitteeseen: go4itvol2@gmail.com, niin saatte lippunne postissa!

Labels:


Comments:
Ei liity ollenkaan Helsinki Vintage -kisaan, vaan tuohon muotiviikon asusuunnitelmaasi: hauska huomio, että Ebba von S esitteli blogissaan maanantain asunsa, joka on lähes identtinen oman suunnitelmasi kanssa (valkoinen t-paitamekko ja musta jakku). Itsekin olisin ehkä lisännyt asuusi mustat peittävät sukkikset/leggingsit/pillifarkut ja vyön. Odotan jo innolla postausta muotiviikon avauksesta, ja tietty siitä, että olitteko Ebban kanssa samiksia! ;)
 
Agnes: Törmäsin kyllä Acnen näytöksessä Ebbaan, mutta sillä oli takki päällä, joten en päässyt oikein näkemään kuinka samanlaisesti oltiin pukeuduttu. :)
 
Post a Comment<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?