Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Fröken Söt

Thursday, January 08, 2009

Fröken Söt

Södermalmin ykkösostoskadulle Götgatanille on tullut uusi kiva putiikki, jolla on suloinen nimi: Fröken Söt. Pikkuriikkinen myymälä avasi ovensa juuri vähän ennen joulua, mutta ainakin tukholmalaisten muotibloggarien juttujen perusteella se on jo muodostunut vakiosoitteeksi kohtuuhintaisia mekkoja ja juhlavetimiä etsiville neitokaisille.
Putiikki sijaitsee osoitteessa Götgatan 9 - eli hiukan Götgatsbackenia alaspäin kaupunkiin eli Slussenille päin.
Putiikki ei ole tosiaankaan suurensuuri ja sen ohi kävelee helposti, jos ei ole tarkkana. Sisäänkäynti on näyteikkunan kulman takana.

Fröken Söt -merkin takana on ruotsalainen Jenny Ohlsson ja perusperiaatteena on tarjota sieviä persoonallisia asuja kohtuuhinnalla.
Nimestäkin jo melkein voi päätellä, että mitään pelkistettyjä tai graafisenhaastavia asuja Fröken Sötistä on turha etsiä. Suloiset kukkamekot, vintage-henkiset ruutuhameet ja hersyvän ihanat juhla-asut täyttävät pikkuruisen putiikin lattiasta kattoon.
Mekkojen hinnat eivät päätä huimaa. Noin 60 eurolla irtoaa jo varsin herkullisia tafti-virityksiä. Aika mukavaa, koska kyseessä on kuitenkin mallit, joita valmistetaan vain muutamia kappaleita - verrattuna nyt vaikka esimerkiksi Ginan tai Henkan ziljoonien kappaleittein sarjoihin.
Ehdottomasti siis pistäytymisen arvoinen putiikki, mikäli tykkäät tyttömäisistä ja kepeänrönsyilevistä vaatteista! Suorastaan hellyyttävä on Fröken Sötin slogan: Du är söt! (= sinä olet söötti!)

Labels: ,


Comments:
Kuulostaa/näyttää ihanalta pikku putiikilta, täytynee pistäytyä jos eksyn Tukholmaan :)
 
Vaikuttaa aivan ihanalta paikalta, ääk! Harmi, kun en ole Tukholmassa. :-( Sieltä tuntuu löytyvän kaikkea kivaa...

Eräs blogini lukija oli muuten bongannut sieltä juuri sen H&M:n hameen, jota olen etsinyt kissojen ja koirien kanssa (http://buttermilkbisquits.blogspot.
com/2008/12/viimeisen-viikon-syndooma.html). Sitä ei ollut Milanossakaan, plaah. Jos satut näkemään sen jossain, olisin tosi kiitollinen avustasi! :-)
 
Sara: Kannattaa ehdottomasti poiketa, jos on tuon tyylin ystävä.

Bisquits: Voisin kuvitella, että sun tyyliisi voisi jotain Fröken Sötin valikoimista löytyäkin!

Ilman muuta pidän silmäni auki tuon hamosen suhteen! Tiedätkö onko se Trend-mallistoa? Siinä tapauksessa Hamngatanin Henkalta voisi löytyä...
 
Minttu - on se Trend-mallistoa. Sitä ei löydu mistään, mutta jos satut sen bongaamaan, laita minulle vaikka tekstaria. Olisin aivan yli-iloinen, jos se löytyisi, mutta luulenpa, ettei sitä enää ole... :-(
 
Suomeen fröken söt-hameita toimittaa ainakin Mint&Vintage nettikauppa. http://www.mintandvintage.com
 
Anonymous: Ihan totta! :)
 
uiui tuonne!!! Me tullaan muuten miehen kanssa Tukholmaan palkintoreissulle 23-25. tätä kuuta :)
 
Nelliina: Ajattelin just sua, kun kävin tuolla putiikissa! :)

Ehditkö kaffelle, kun olet maisemissa - vai onko teillä tiukka minuuttiaikataulu?
 
meillä ei ole aikataulua ollenkaan eli tosiaankin ehdin :) Voisit opastaa meidät sinne Pet Soundsiin, veikkaan että sakulla olis vähän intressejä :D laitan sulle mailia tässä kun ehdin!
 
Post a Comment<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?