Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Blondie - the Movie

Saturday, January 10, 2009

Blondie - the Movie

Tietääkö joku, pitääkö huhut Blondie-leffan valmistumisesta paikkansa?

Suunnilleen pari vuotta sitten fanipiireissä kohistiin kovasti ja kritisoitiin suloisen ja tyttömäisen Kirsten Dunstin valintaa esittämään coolin newyorkilaisbändin keulahahmoa Debbie Harryä.
Tykkään kyllä Kirsten Dunstista - ei siinä mitään. Blondie vain on ollut suuri fanituksen kohdeja inspiraation lähde siitä lähtien, kun silloinen poikaystävä lainasi isosiskonsa levyhyllystä 15-vuotiaalle Mintulle Parallel Linesin. Jotenkin tuntuu vaikealta uskoa, että Kirsten Dunst kykenisi olemaan riittävän viileä ja tarpeeksi hot. Dunstmainen herttaisuus on vaan niin kaukana Debbie Harryn aurasta.
Leffa täytyy silti ehdottomasti mennä katsomaan, jos ja kun se nyt on tulossa.

Labels:


Comments:
Samaa mieltä! Kirsten on way too sweet. Vähän kylmempää hahmoa kehiin. Btw, kiitos ihan tosi ihanasta ja energisestä blogista <3 Kiva, että suloiset tyttösesikin vilahtelevat blogissa aina tuon tuosta!
 
Kirsten on sitäpaitsi liian nuori rooliin, kun Debbie kuiteskin oli 33-vuotias kun Parallel Lines breikkas. Jotenkin Debbiessä on oleellista just se, että se rakensi Blondie-hahmonsa niin tietoisesti, näyttelijänkin tarttis olla sellainen jolla on silmissä älyn pilkahdus, ja huumorin.
 
Anonymous: Kiva kuulla, että tykkäät blogista!! :)

Sugar Kane: Ihan totta. Kirstenillä on puolensa, mutta jotenkin älyttömän vaikea kuvitella tyyppiä seisomaan vahvasti omilla jaloillaan. Debbie kun ei ole mikään hepsankeikka runotyttö...
 
Post a Comment<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?