Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Tulevaisuuden lupauksia

Friday, December 19, 2008

Tulevaisuuden lupauksia

Kivasti järjestetty show eilen illalla Göta Källaressa antoi uskoa siihen, että lahjakkaita suunnittelijoita ja intoa pyrkiä alalle riittää vielä tulevaisuudessakin. Tillskärarakademin oppilasnäytös esitteli syksyn aikana valmistuneita luomuksia.

Selkein ero tavallisiin näytöksiin on mallistoajattelun puuttuminen, sillä oppilaat valmistavat asut yksitellen opetussuunnitelman mukaisesti. Takkijaksolla kaikki suunnittelevat ja ompelevat päällystakin, alushamejaksolla tulee toteuttaa asu, jossa käyvät ilmi jaksolla opitut asiat alushameen rakenteesta ja niin edelleen.
Näytöksen pituudesta ja ymmärrettävästä hajanaisuudesta huolimatta tapahtuma oli oikein mukava ja piristävä. Se mikä ammattimaisuudessa menetetään, otetaan takaisin innostuksessa, tunteen paloa ja upeaa amatööritsemppausta unohtamatta!

Tyylikästä näytösyleisöä.

Pikkuisen tuli kyllä nostagiset fiilikset ja mieleen tulvi muistoja omasta oppilasnäytöksestä silloin joskus ziljoona vuotta sitten. Mahtaisinkohan löytää jostain tapahtumasta otetut kuvat... Voisi olla naurussa pitelemistä! ;DD

Labels: ,


Comments:
Näytöksestä? Oletko siis opiskellut vaatesuunnittelua ennen Tukholman muotiopintoja? Minulla oli sellainen käsitys että olet kauppatieteilijä.
 
Anonymous: Jeps! Olen käynyt mallipukineidenvalmistajalinjan (mikä sana!) ennen kauppatieteen opintojani. Siltä ajalta on peräisin materiaalinörttiys ja muukin detaljinillitys, jota täällä blogissa aina välillä näkyy. :)
 
Post a Comment<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?