Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Tiistain GF-arvonnan tulokset!

Wednesday, December 10, 2008

Tiistain GF-arvonnan tulokset!

Suurkiitos tiistain Grande Finale -arvontaan osallistuneille! Oikeastaan aika tylsä kysellä lukijoiden ikää - en itsekään mitenkään erityisesti hihku tuon tyylisistä kysymyksistä. Halusin kuitenkin saada pienen yleiskuvan siitä, minkä ikäistä lukijakuntani on ja kuinka vannoutuneita blogien seuraajia.

Vastauksien perusteella lukijoideni ikähaitari on laaja ja useimmat lukevat säännöllisesti varsin montaa blogia. Tosin tiedän, että aika iso osa on ns. hiljaisia lukijoita, jotka eivät koe kommentointia omakseen. Tykkään ihan hurjasti lukea kommentteja ja käydä keskustelua, mutta ymmärrän hyvin niitäkin, jotka eivät kommentoi. Omalla lukulistallani on ihan hurja määrä blogeja, mutta kommentoin aika harvakseltaan ja vain muutamiin blogeihin. Eli ei täälläkään ole mitään kommentointipakkoa, vaikka lukijoiden ajatukset ilahduttavatkin.

Tiistain arvonnassa onnetar suosi nimimerkkiä:

MrsAgathaMarple!!


Lämpimät onnittelut voittajalle!! Lähetätkö yhteystietosi osoitteeseen: go4itvol2@gmail.com, niin laitan paketin postiin. Kirjoita meilin otsikkoriville GF-arvonta tiistai - niin tiedän pakata oikean palkinnon sinulle!

PS. Keskiviikon Grande Finale -arvontaan ehtii hyvin vielä osallistua!!

Labels:


Comments: Post a Comment<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?