Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

PANIQUE!

Wednesday, December 31, 2008

PANIQUE!

Uudenvuodenviettosuunnitelmamme kokivat viime hetkellä totaalisen muutoksen... Alun perin tarkoituksemme oli vastaanottaa vuosi 2009 kotona villasukissa ystäväperheen kanssa, mutta nyt se ajatus on historiaa ja suuntaamme hippaamaan muutamien kavereitten kanssa Vasastaniin.

Mutta äääk - kaapistani ei löydy mitään, totaalisesti yhtään mitään päällepantavaa!!!

Laadukkaammat nettiputiikit lupaavat erinomaisen nopean toimituksen, mutta täksi illaksi tuskin ehtisi perille nämä alennusmyyntiherkut, joihin verhoutuisin enemmän kuin mielelläni:
Miu Miun paljettimekko on juuri täydellisen kimalteleva. Kennokuvion ja leikkauksen ansiosta yleisilme ei ole lainkaan pin-up -söötti tai groteski niinkuin helposti muuten kokopaljettimekoissa. Edes 40 % ale ei tosin tee mekosta vielä mitään budjettihankintaa...

Balencigan ketjulaukku
sopisi kokonaisuuteen täydellisesti! Clutch-mallille kaikki kunnia, mutta sampanjan kilistely onnistuu huomattavasti paremmin, kun veskan saa roikkumaan olalle. Tilattavissa noin puoleen hintaan... Voipi olla, etten pysty vastustamaan kiusausta.

Oikeasti oikeasti pukisin Miu Miun mekon kaveriksi omat Whyredin nilkkurini ja olisin tyytyväinen. Kuvan Miu Miu -nilkkurit kelpuuttaisin kyllä myös, varsinkin, kun hinta on alennuksen jälkeen ihan TopShop-tasolla. Kaikki mahdolliset koot vain näyttävät olevan loppuunmyyty.

Uusi vuosi voisi olla myös hyvä hetki rikkoa henkilökohtaisen koristautumisen rajoja. Kyssjohannan alesta löytyy vaikka mitä kivoja korviksia. Takuulla vetäisin ranteeseen myös vakiröykkiöt ketjuja ja remmejä.

Tosi järkevää muuten rustailla toiveasukollaaseja sen sijaan, että kaivelisi vaatekaappian tai kangasvarastoaan... Äh, mitä ihmettä sitä keksisi!?

Labels: , ,


Comments:
Niin ne suunnitelmat aina muuttuvat:) Upea tuo Miu Miun mekko!
 
Täällä sama pukeutumisongelma - ihkut hipat tiedossa, kaikki vaatekaapista löytyvät mekot on ihan plääh, eikä ole a) varaa b) aikaa enää käydä noukkimasta kaupasta uuttakaan.

Mutta jos vaatteet kerta on samat vanhat, ei auta kuin luottaa iloisen hymyn ja tummanvioletin kynsilakan pelastavaan voimaan. ;) Hauskoja juhlia!
 
Upeeta uutta vuotta Mintulle!!!
 
Hihh, sopisiko noista Miuskan nilkkureista koko 38?
http://www.matchesfashion.com/fcp/product/Matches-Fashion/Womens-Sale/miu-miu-miu-u-5p6281-shoes/6534?colour=grey
 
Laita se upea kaasomekko. Vähän rokimmat asusteet sen seuraksi. Kaikilla on tusina paljetteja, tuollaista upeutta vain harvalla.
Perunalaatikkoreseptisi toimii hyvin; minäkin onnistuin sen kanssa.
Hyvää Uutta Vutta!
 
No mites olisi joku tämän kaltainen asu:
http://go4itvol2.blogspot.com/2008/10/polttarit.html
 
Sisustusunelmia: Niinpä niin. Onneksi tämä oli oikein mukava muutos!!

Duussi: Toivottavasti sunkin hipat olivat onnistuneet. Ja niinhän se on, että jos mieli on myrtsinä ei paljon Miumiutkaan auta... Mun "ongelma" on se, että yleensä juhlitaan enempi vähempi samalla porukalla, joten samat vanhat vaatteet tuntuvat erityisen tuhanteen kertaan nähdyiltä.

Silver: Sitä samaa sulle Silveri!!

Aurora: Oh! No just joo... Ja muutenkin tuo putiikki on täynnä kaikkee i h a n a a

Siru: Uuden vuoden juhlissa oli kaikki mukana myös häissä... Muuten kaasomekko olisikin ollut ihan passeli.

Kiva, että perunalaatikkoresepti toimi! :)

Seeds: Vähän sama vastaus kuin Sirullekin... Oli niin samaa väkeä kuin polttareissa/häissä, etten halunnut ihan samaa asua.
 
After reading the information, I may have different views, but I do think this is good BLOG!
 
A friend told me this place I have been looking for, I come, it turned out, I have not disappointed, good Blog!
runescape money
 
Post a Comment<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?