Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Love Actually

Saturday, December 20, 2008

Love Actually

Vartin päästä - eli tasan klo 21.00 täkäläistä aikaa - tulee telkkarista yksi kaikkien aikojen mahtavimmista joululeffoista: Love Actually. Ykkönen ehkä heti It's a wonderful life -elokuvan jälkeen. Kovin moni teistä tuskin ryntää kanssani ruudun ääreen, kun Dolcekin taitaa olla mökillä, mutta pikku vinkkinä: tuo leffa kannattaa hankkia käsiin ja katsoa, mikäli et sitä vielä ole nähnyt! Ja vaikka olisitkin. Taattua nektaria romantiikannälkään ja joulufiilistä uskolla, toivolla, rakkaudella ja huumorilla kuorrutettuna.

Pieniä maistiaisia:

Täällä tuoksuu ihanalle! Karkki ja Peetu leipovat pipareita!! :)

Labels:


Comments:
Olen nähnyt tuon elokuvan, eikös sen suomenkielinen nimi ole "Rakkautta vain"?
Itsekin pidin siitä tositosi paljon:)
 
Mainiota elokuvailtaa, munkin suosikki on kyseessä! Meillä on vähän poika-genre päällä, nyt menee Mummy ja eilen Wall-E. Keskityn metsästämään siis imelletyn perunalaatikon ohjetta - kiva tehdä jotain kun ei ole pakko tehdä mitään, kun valmiiseen pöytään taas mennään.
 
Ah, rakastan tuota elokuvaa! Se on niin ihana :D
 
Jenkki: No en kyllä tiedä leffan suomenkielistä nimeä, mutta voisihan se ihan hyvin olla tuokin... :)

Tuike: Hih! Voipi olla, ettei teillä ihan heti päästäkään Love Actually -vaiheeseen. Mulla on muuten ihan loistava imelletyn perunalaatikon ohje, joka on alunperin peräisin keittiö-ihme Anne-Marilta. Haluatko?

Anna-Elina: No niin on!! Voisin katsoa sen vaikka miten monta kertaa. Ja katsonkin. :)
 
Kiva, pistä tulemaan ohje vaan jos ehdit! Joo, action & lastenosasto jyrää meillä, mutta kyllä Mikakin - vaikkakin vastentahtoisesti - myöntää joistain romanttisista komedioista ym. diggaavansa (ainakin jos mukana on Meg Ryan). Niin, ko. leffa on tosiaan Rakkautta vain suom. nimeltään.
 
Tuike: Laiton ohjeen tänne blogiin, että muutkin saavat ohjeen, jos haluavat! :)
 
Post a Comment<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?