Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Kiireellä kehujat...

Tuesday, December 09, 2008

Kiireellä kehujat...

Välillä ärsyttää tyypit, jotka taukoamatta valittavat, kuinka hurjan kamalan kiire ja älyttömästi tekemistä heillä on. Ikinä ei ehdi mitään ja aina ollaan myöhässä ja viimetipassa. Ihan kuin sitä ei olisi tärkeä ja merkittavä henkilö ilman alituista kiirestressiä.

No, eilinen meni kyllä ihan pähkinöiksi, jos ei nyt kiireen vuoksi, niin ainakin yltiöoptimistisen aikakäsityksen vuoksi. Illalla oli toki erittäin mukavaa puuhaa - veimme ensi lauantain juhlakalun rentoutumaan ja syömään hyvin tunnelmalliseen intialaiseen Dado-nimiseen ravintolaan Söderissä. Uusi Acnen bleiseri oli päällä ensimmäistä kertaa ja sen alla Burfittin teepaitamekko. Just sen kuuluisan kiireen vuoksi ei ollut pienintäkään tsäänssiä, että olisin ehtinyt kuvata asun, saatika sitten postata, vaikka niin olin alunperin suunnitellut.

Tässä kuitenkin asu männäviikolta, joka jäi jostain syystä postaamatta. Oli varmaan niin kiire. Tarkoitus oli mennä leffaan, mutta päädyttiin vain pyörimään kylille...


PS. Ihan mieletöntä, että ekaan Grande Finaleen tuli niin älyttömästi vastauksia! Näitä arvontoja on sitten lauantaihin asti... Toivottavasti jaksatte vastailla kysymyksiin!

PPS. Auroralla on ihan mieletön palkinto jouluarvonnassa!! Tsekkaa vaikka!

Labels:


Comments:
Samaa mieltä kiirestressikehujista.. Oon aina vaan vahvemmin sitä mieltä, että ihminen tarvitsee enemmän aikaa ja rauhaa ja vain olemista voidakseen hyvin. Tai ainakin itse tarvitsen. Niin että suksikoon kuuseen koko tehokkuusyhteiskunta. :D

Upeat grande finale -viikkoarvonnat täällä! :)
 
Duussi: Rauhaa ja leppoisaa olemista arvostetaan ihan liian vähän! Tosin sorrun kyllä itsekin aina syyttelemään kiireitäni, vaikka yleensä olen siihen ihan täysin itse syypää. :)

Tosi kiva, jos tykkäät arvonnoista!
 
Post a Comment<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?