Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Ihan pikkuisen kiltti kai kuitenkin

Thursday, December 25, 2008

Ihan pikkuisen kiltti kai kuitenkin

Ihan hurjan tuhma en ole tainnut olla viime vuonna - sen verran ihania lahjoja paketeista kääriytyi esiin. Esimerkiksi nestemäinen Marseille-saippua kauniissa lasipullossa on ollut toivelistallani jo pitkään, mutta en ole raaskinut hankkia.
Rakastan saippuan puhtaanraikasta tuoksua ja painatuksen kuparinruskea väri matsaa täydellisesti kylppärin sävyihin. Ihanaa!

Muotibloggarin pikku apulainen saapui kreivin aikaan!
Nyt ei tarvitse enää rasittaa kiusaantuneita kanssaihmisiä kuvaamaan päivänasuja, sillä joulupaketista paljastui kameran jalusta. Pitäisi vain vielä opetella käyttämään timer-toimintoa... Tietääkö muuten joku, saako Canonin IXUS 70 -digipokkariin kaukolaukasinta? Ainakin Nelliinan paketista sellainen taisi löytyä, mutta neito kuvaileekin järkkärillä. Jalusta on kuitenkin hyvä alku parempien kuvien toivossa. Lisäksi latasin itselleni kameran manuaalin, joten eiköhän täällä laatu ala pikkuhiljaa parantua. Tyylistä ei voi ehkä sanoa samaa. Haha.

Mintun rakkaus Acnen laadukkaisiin, tyylikkäisiin ja oivaltaviin asuihin on selvästi ehtinyt kiiriä Korvatunturille asti.
Pehmoistakin pehmoisemmasta paketista paljastui upea tuhkanharmaa lepakkohihainen Acnen neulepaita, 100 % kashmiria!! Tykkään hurjasti paidan lyhyestä mutta väljästä leikkauksesta. Kyynärpäiden mustat nahkaläpyskät tuovat juuri sopivasti twistiä.

Uuden vuoden lupauksiin tuli pientä ennakkomakua yhdestä paketista.
Casallin ekokumista valmistettu joogamatto pääsee tosin päivittäiseen kulutukseen varmasti jo ennen uutta vuotta. Rauhaa, voimaa ja sulavuutta. Just what I needed! Aummmmmmmmmm...

Lisäksi paketeista paljastui upeita, jännittäviä, mielenkiintoisia ja ajatuksia herättäviä kirjoja (voi pukki, olisin tarvinnut myös vähän eksta-aikaa niiden lukemiseen...), hemmottelu-elämyksiä, sisustusjuttuja ja vaikka mitä muuta mukavaa.

Nyt taidan painua takaisin sohvan nurkkaan uusi kirja ja suklaarasia kainalossa!

Labels:


Comments:
Saitpas upeita lahjoja! Perunalaatikko onnistui muuten hyvin (vaikkakin hitusen jäi kokkaireiseksi), imeltyi yön yli uunissa miedolla lämmöllä ja paistui sitten kauniiksi aattona, kiitos vielä ohjeesta!
 
Ihania lahjoja! :)

Itse satsasin myös taannoin Marseille-lasipulloon; alkuperäinen saippua loppui jo ajat sitten, mutta pullo kaunistaa kylppäriä edelleen milloin minkäkin värisellä (halvemmalla) saippualla täytettynä. :)
 
mun käsityksen mukaan ixukset eivät ole yhteensopivia minkään kaukolaukaisijan kanssa, eli joudut pelaamaan vitkalaukaisimella.
T: entinen kameramyyjä
 
Tuike: Kiva kuulla, että onnistui! Minäkin sain kehuja. Imeltyminen onnistui aika hyvin, vaikka ensi vuonna voisin kyllä kokeilla tuota uunitemppua...

Duussi: Ajattelin ihan samaa - eli pullo pääsee jatkokäyttöön tavallisella täyttöpussissa myytävällä saippualla täytettynä. Nyt tosin naatiskellaan ihanasta Marseillesta. :)

Tuhlaus: Kaikkea sinäkin olet ehtinyt tehdä!! Tuota muuten vähän pelkäsinkin - eli että kaukolaukaisijaa ei löydy. Lyhyt googletus ei antanut mitään toiveita - siitä yleensä tietää onko tsäänssejä vai ei.
 
Post a Comment<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?